Jump to content
  • Checkout
  • Login
  • Get in touch

osCommerce

The e-commerce.

STS V4 problem


webgirl505

Recommended Posts

from the installation instructions

 

2.3 Copy new files

 

From the "STS" folder, copy the new files to your store:

 

*

 

catalog\includes\classes\sts.php

*

 

catalog\includes\functions\sts.php

*

 

folder catalog\includes\languages\english\modules\sts (plus all other languages you may have in your setup)

*

 

folder catalog\includes\modules\sts

*

 

folder catalog\includes\modules\sts_inc

*

 

folder catalog\includes\sts_templates

 

2.4 Modify osCommerce files

 

The following osCommerce files are modified by STS. If you have a fresh install of osCommerce 2.2MS2, you can take the files from the "Files for MS2" folder and copy them over your installation. If you have a fresh install of osCommerce Online Merchant 2.2RC1, you can take the files from the "Files for RC1" folder and copy them over your installation. If you have already installed contributions, you can make the changes manually, they are all described in the next chapters. When installation is completed, go to chapter 3 for the configuration.

 

*

 

catalog\admin\modules.php

*

 

catalog\admin\includes\boxes\modules.php

*

 

catalog\admin\includes\languages\english.php (plus all other languages you may have in your setup)

*

 

catalog\admin\includes\languages\english\modules.php (plus all other languages you may have in your setup)

*

 

catalog\includes\application_bottom.php

*

 

catalog\includes\application_top.php

*

 

catalog\includes\column_left.php

*

 

catalog\includes\column_right.php

*

 

catalog\includes\footer.php

*

 

catalog\includes\header.php

*

 

catalog\includes\classes\boxes.php

*

 

catalog\includes\functions\html_output.php

 

basically, if you copy over all the files correct, I think it would show up in admin. Is it a fresh copy of the cart or have other modifications been made?

Edited by Nick2
Link to comment
Share on other sites

I downloaded STS V4, uploaded all the files and made all the other changes to code, but STS still does not show up under Admin>Modules when I go to the site. Can anyone suggest a place to start looking for what I may have done wrong??

 

Thanks,

 

Nancy

Hello Nancy, Please try to post all STS related questions in the official STSv4 Thread. The link is listed in the STS User Manual (as well as in my signature below: STSv4 Forum). :thumbsup:

Bill Kellum

 

Sounds Good Productions

STS Tutorials & more: STSv4.6, STS Add-ons (STS Power Pack), STS V4 Forum STS Forum FREE TEMPLATE

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Unfortunately, your content contains terms that we do not allow. Please edit your content to remove the highlighted words below.
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Create New...