Jump to content
  • Checkout
  • Login
  • Get in touch

osCommerce

The e-commerce.

Images Not Uploading


pandrews

Recommended Posts

Any idea why this would be happening? I put the image in the "Product Image" box, and at the top of the page in green it says "Success: File Upload Saved Successfully", but then when I look at the idividual product it says in a red highlight box "Warning: No File Uploaded".

 

I cant figure this out at all. Everything sure seems correct, images I've uploaded in the past are still showing up correctly, just nothing I upload tonight.

Link to comment
Share on other sites

I've had the same problem before as well, and seen others. The solutions were all different. My problem was that I had some code missing. Someone else was trying to upload .tiff images, so make sure you have the right file type. Other than that, I'm not sure what to tell you!! Sorry! Hope that helps though!

Link to comment
Share on other sites

well this is easily the most frustrating thing i've encountered in a long time..

 

obviously others are having the same problem today, according to these threads:

http://www.oscommerce.com/forums/index.php?showtopic=276065

http://www.oscommerce.com/forums/index.php?showtopic=276072

 

only difference is, i havent changed ANYTHING since last night, i havent messed with the code at all. Why in the world would this be happening all the sudden? Last night I was uploading images with no problems, then out of nowhere it quits working.

Link to comment
Share on other sites

  • 4 weeks later...

Hi Perry would be great if you could share your solution on fixing this I have posted no end of times trying to get and answer to why I get this message (image file not uploaded) I have not installed any image contribs at all.

 

My regards Mervyn

Link to comment
Share on other sites

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

×
×
  • Create New...