Jump to content
  • Checkout
  • Login
  • Get in touch

osCommerce

The e-commerce.

Disallowed Shipping Methods missing


D_Hues

Recommended Posts

I have installed UPSXML and gotten it working except that in the Admin edit, the Disallowed Shipping Methods heading is there but there are no choices under it to select.

 

When doing a test order in the store the shipping options are:

 

UPS Ground

UPS 3 Day Select

UPS 2nd Day Air

UPS Next Day Air Saver

UPS Next Day Air Early A.M.

UPS Next Day Air

 

I did follow these instructions...

Step 2

In catalog/includes/modules/shipping/upsxml.php (about line 291)

Find the key MODULE_SHIPPING_UPSXML_TYPES

and remove several of the shipping methods listed there to reduce the field to

less than 255 characters

 

here's what I did: (on line 429):

 

        tep_db_query("insert into " . TABLE_CONFIGURATION . " ( configuration_title, configuration_key,
configuration_value, configuration_description, configuration_group_id, sort_order, set_function, date_added) values
('Disallowed Shipping Methods', 'MODULE_SHIPPING_UPSXML_TYPES', '', 'Select the UPS services <span
style=\'color: red; font-weight: bold\'>not</span> to be offered.', '6', '20', 'tep_cfg_select_multioption(array(\'Next
Day Air\', \'2nd Day Air\', \'Ground\', \'Standard\', \'Next Day Air Saver\', ',  now())");

 

 

here's what it was before I removed several methods:

 

/* 'MODULE_SHIPPING_UPSXML_TYPES', '', 'Select the UPS services <span style=\'color: red; font-weight:
bold\'>not</span> to be offered.', '6', '20', 'tep_cfg_select_multioption(array(\'Next Day Air\', \'2nd Day Air\', 
\'Ground\', \'Worldwide Express\', \'Worldwide Express Plus\', \'Worldwide Expedited\', \'Express\', \'Standard\', \'3 
Day Select\', \'Next Day Air Saver\', \'Next Day Air Early A.M.\', \'Expedited\', \'2nd Day Air A.M.\', \'Saver\', 
\'Express Early A.M.\', \'Express Plus\'), ',  now())");  */	

 

Did I remove these shipping methods in the wrong place?

 

So far I have not been successful with Step 4 in adding the code to catalog/admin/includes/functions/general.php

 

Every time I add the code, The Admin area disappears. Could that be part of the problem.

 

I have read all of the posts in the last few days looking for the answer so any help would be so appreciated.

Thanks

D Hues

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Unfortunately, your content contains terms that we do not allow. Please edit your content to remove the highlighted words below.
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Create New...