Jump to content
  • Checkout
  • Login
  • Get in touch

osCommerce

The e-commerce.

Design layout Problem with buttons


Guest

Recommended Posts

I have some buttons accross the bottom of my site which Im trying to make language specific.

 

At the bottom of my new_products.php

 

I had this code:

echo '

					 <td width=3></td></tr>
				 <tr><td colspan=5 height=3></td></tr>				 
				</table>
		   </td></tr>
		   <tr><td height=3></td></tr>
		   <tr><td><a href='.tep_href_link('contact_us.php').'><img src=images/m22.gif width=135 height=73 border=0></a><a href='.tep_href_link('advanced_search.php').'><img src=images/m23.gif width=131 height=73 border=0></a><a href='.tep_href_link('shipping.php').'><img src=images/m24.gif width=134 height=73 border=0></a><a href='.tep_href_link('privacy.php').'><img src=images/m25.gif width=133 height=73 border=0></a></td></tr>
		  </table>
   ';

 

Which worked fine, but with no language specific text on the buttons.

 

So I changed it to this:

 

echo '

					 <td width=3></td></tr>
				 <tr><td colspan=5 height=3></td></tr>				 
				</table>
		   </td></tr>
		   <tr><td height=3></td></tr>
		   <tr><td><tr><td><a href='.tep_href_link('contact_us.php') . '>' . tep_image_button('m22.gif', BOX_INFORMATION_CONTACT) .'</a><a href='.tep_href_link('advanced_search.php') . '>' . tep_image_button('m23.gif', BOX_SEARCH_ADVANCED_SEARCH) .' </a><a href='.tep_href_link('shipping.php') . '>' . tep_image_button('m24.gif', BOX_INFORMATION_SHIPPING) .'</a><a href='.tep_href_link('privacy.php') . '>' . tep_image_button('m25.gif', BOX_INFORMATION_PRIVACY) .'</a>
		   </td></tr>
		   </table>
		   ';

 

For some reason my layout is buggered and the last image displays on the line below.

 

Can anyone tell me why this may be?

 

You can see the problem here:

Machtech Components

Link to comment
Share on other sites

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

×
×
  • Create New...