Jump to content
  • Checkout
  • Login
  • Get in touch

osCommerce

The e-commerce.

Missing buttons on ADMIN page


Guest

Recommended Posts

Hi there!

 

Everything is working but its annoying. First time I installed everything worked fine, but on the next day when I go to the ADMIN page to make a catalog the buttons are missing and it shows in the place of buttons:

 

BOX_HEADING_CONFIGURATION

 

BOX_HEADING_CATALOG

BOX_CATALOG_CATEGORIES_PRODUCTS

BOX_CATALOG_CATEGORIES_PRODUCTS_ATTRIBUTES

BOX_CATALOG_MANUFACTURERS

BOX_CATALOG_REVIEWS

BOX_CATALOG_SPECIALS

BOX_CATALOG_PRODUCTS_EXPECTED

 

TEXT_CATEGORIES 0

TEXT_PRODUCTS 0

 

EMPTY_CATEGORY

TEXT_NO_CHILD_CATEGORIES_OR_PRODUCTS

 

 

What should I do???

 

Thanks!

Link to comment
Share on other sites

Post your site address so all can see.....

also check to see if your images are named the same as in the files,

jpg / JPG / gif / GIF

Link to comment
Share on other sites

Yes, I deleted Spanish and German (I think) and added Russian and Latvian.

Russian should be allright, maybe something wrong with Latvian which is default. I downloaded it at Contributions page.

 

Everything is working just I don't know how to preview my page also :( (I cannot see anything www.e-lilly.lv/catalog)

 

I have my web page working right now and I dont want to change it untill the e-shop is ready.

Link to comment
Share on other sites

You just answered your question. replace those deleted languages and see what happens

 

Yes, I deleted Spanish and German (I think) and added Russian and Latvian.

Russian should be allright, maybe something wrong with Latvian which is default. I downloaded it at Contributions page.

 

Everything is working just I don't know how to preview my page also :( (I cannot see anything www.e-lilly.lv/catalog)

 

I have my web page working right now and I dont want to change it untill the e-shop is ready.

Link to comment
Share on other sites

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

×
×
  • Create New...