Jump to content
  • Checkout
  • Login
  • Get in touch

osCommerce

The e-commerce.

Help with new page


Allena

Recommended Posts

yikes, wish I could help...maybe try a different font? I could be that you are using the 1/2 in a font rather than typing 1 / 2. That could be messing it up.

 

 

I know can you believe what a mess it is. I will try changing the 1/2 and see if that helps. Thanks

Link to comment
Share on other sites

If I view the page source your code for the size chart appears before the beginning HTML tag. I think you may have the code in the wrong place in your script.

 

Hope that works

 

Thats what i cant figure out here is the top of the code

 

The Exchange Project - Community Made Shopping!
 [url="http://www.theexchangeproject.org"]http://www.theexchangeproject.org[/url]

 Copyright © 2000,2001 The Exchange Project

 Released under the GNU General Public License
*/


define('NAVBAR_TITLE', 'Size Chart');
define('HEADING_TITLE', 'Size Chart');

define('TEXT_INFORMATION', 'WOMEN\'S CLOTHING SIZE CHART');
?>
<!-- body_text //--> 
<div align=center>

<table border=0 cellspacing=0 cellpadding=0 width=500 style='width:425.6pt;
mso-cellspacing:0in;mso-padding-alt:0in 0in 0in 0in'>
<tr>
 <td width=500 style='width:425.6pt;background:#FF90FF;padding:.75pt .75pt .75pt .75pt'>
 <p><b><span style='font-size:10.0pt;font-family:Verdana'><center>SIZE CHARTS</center></span></b></p>
 <p> </p>
 </td>

 

and it ends with this

 

</td>
</tr>
</table>
</form>
</div>

<p class=MsoNormal align=center style='text-align:center'><span
style='color:windowtext;display:none;mso-hide:all'><![if !supportEmptyParas]> <![endif]><o:p></o:p></span></p>

<div align=center>

<table border=0 cellspacing=0 cellpadding=0 width=500 style='width:425.6pt;
mso-cellspacing:0in;mso-padding-alt:0in 0in 0in 0in'>
<COL WIDTH=773>
<tr>
 <td width=500 style='width:425.6pt;padding:.75pt .75pt .75pt .75pt'>
 <p><![if !supportEmptyParas]> <![endif]><o:p></o:p></p>
 </td>
</tr>
</table>
</div>

<!-- body_text_eof //--> 

 

I can't figure out where the problem is I have removed all of the tables except the top one to see if that was the problem but it is still showing up above the page.

Link to comment
Share on other sites

rewrite that chart code because it has a lot of mistakes..

 

 

Thank you so much for all of your help. You are the greatest. :thumbsup:

Link to comment
Share on other sites

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

×
×
  • Create New...