Jump to content
  • Checkout
  • Login
  • Get in touch

osCommerce

The e-commerce.

Secure admin with broken images


karinha

Recommended Posts

Hi!

 

I know there are threads that should help me figure out this broken images problem, but somewhow i really dont crab it. Could somebody please help me with a dummy explanation.

 

I have my catalog folder and my admin folder both secured with a shared SSl certificate, which is in another folder than the oscommerce shop. i copied my whole catalog folder to that secure folder (I know that there should be ways around that, but I tried them all and it didn't work). Anyways the front end works fine, all my images are showing no matter if http or https, but in my admin part I only get broken images since i put it under SSL.

 

This is the excerpt of my admin/includes/configure.php:

 

define('HTTP_SERVER', 'https://nfrance.com/mysite.com'); // eg, http://localhost - should not be empty for productive servers

define('HTTP_CATALOG_SERVER', 'http://www.mysite.com');

define('HTTPS_CATALOG_SERVER', 'https://nfrance.com/mysite.com');

define('ENABLE_SSL_CATALOG', 'true'); // secure webserver for catalog module

define('DIR_FS_DOCUMENT_ROOT', '/home2/html/catalog/'); // where the pages are located on the server

define('DIR_WS_ADMIN', '/catalog/admin/'); // absolute path required

define('DIR_FS_ADMIN', '/home2/html/catalog/admin/'); // absolute pate required

define('DIR_WS_CATALOG', '/catalog/'); // absolute path required

define('DIR_FS_CATALOG', '/home2/html/catalog/'); // absolute path required

define('DIR_WS_IMAGES', 'images/');

define('DIR_WS_ICONS', DIR_WS_IMAGES . 'icons/');

define('DIR_WS_CATALOG_IMAGES', DIR_WS_CATALOG . 'images/');

define('DIR_WS_INCLUDES', 'includes/');

define('DIR_WS_BOXES', DIR_WS_INCLUDES . 'boxes/');

define('DIR_WS_FUNCTIONS', DIR_WS_INCLUDES . 'functions/');

define('DIR_WS_CLASSES', DIR_WS_INCLUDES . 'classes/');

define('DIR_WS_MODULES', DIR_WS_INCLUDES . 'modules/');

define('DIR_WS_LANGUAGES', DIR_WS_INCLUDES . 'languages/');

define('DIR_WS_CATALOG_LANGUAGES', DIR_WS_CATALOG . 'includes/languages/');

define('DIR_FS_CATALOG_LANGUAGES', DIR_FS_CATALOG . 'includes/languages/');

define('DIR_FS_CATALOG_IMAGES', DIR_FS_CATALOG . 'images/');

define('DIR_FS_CATALOG_MODULES', DIR_FS_CATALOG . 'includes/modules/');

define('DIR_FS_BACKUP', DIR_FS_ADMIN . 'backups/');

 

Do I need to change the Image Dir in here? If so, what do I need to change them to?

 

Thanks for your help,

Karin

Link to comment
Share on other sites

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

×
×
  • Create New...