Jump to content
  • Checkout
  • Login
  • Get in touch

osCommerce

The e-commerce.

SSL Images disappearing when installed


smbrayton

Recommended Posts

Ok,

I have tried to rewright the includes/configure.php and in the Admin/includes/configure.php but i keep getting this error:

 

Warning: fopen(/kunden/homepages/8/d200000095/htdocs//admin/includes/) [function.fopen]: failed to open stream: Is a directory in /homepages/8/d200000095/htdocs/admin/file_manager.php on line 51

 

 

Here is the configure.php:

 

<?php

/*

osCommerce, Open Source E-Commerce Solutions

http://www.oscommerce.com

 

Copyright © 2003 osCommerce

 

Released under the GNU General Public License

*/

 

// Define the webserver and path parameters

// * DIR_FS_* = Filesystem directories (local/physical)

// * DIR_WS_* = Webserver directories (virtual/URL)

define('HTTP_SERVER', 'http://www.licenseplatesgalore.com'); // eg, http://localhost - should not be empty for productive servers

define('HTTP_CATALOG_SERVER', 'http://www.licenseplatesgalore.com');

define('HTTPS_CATALOG_SERVER', 'https://www.licenseplatesgalore.com');

define('ENABLE_SSL_CATALOG', 'true'); // secure webserver for catalog module

define('DIR_FS_DOCUMENT_ROOT', '/kunden/homepages/8/d200000095/htdocs/'); // where the pages are located on the server

define('DIR_WS_ADMIN', '/admin/'); // absolute path required

define('DIR_FS_ADMIN', '/kunden/homepages/8/d200000095/htdocs/admin/'); // absolute pate required

define('DIR_WS_CATALOG', '/'); // absolute path required

define('DIR_FS_CATALOG', '/kunden/homepages/8/d200000095/htdocs/'); // absolute path required

define('DIR_WS_IMAGES', 'images/');

define('DIR_WS_ICONS', DIR_WS_IMAGES . 'icons/');

define('DIR_WS_CATALOG_IMAGES', DIR_WS_CATALOG . 'images/');

define('DIR_WS_INCLUDES', 'includes/');

define('DIR_WS_BOXES', DIR_WS_INCLUDES . 'boxes/');

define('DIR_WS_FUNCTIONS', DIR_WS_INCLUDES . 'functions/');

define('DIR_WS_CLASSES', DIR_WS_INCLUDES . 'classes/');

define('DIR_WS_MODULES', DIR_WS_INCLUDES . 'modules/');

define('DIR_WS_LANGUAGES', DIR_WS_INCLUDES . 'languages/');

define('DIR_WS_CATALOG_LANGUAGES', DIR_WS_CATALOG . 'includes/languages/');

define('DIR_FS_CATALOG_LANGUAGES', DIR_FS_CATALOG . 'includes/languages/');

define('DIR_FS_CATALOG_IMAGES', DIR_FS_CATALOG . 'images/');

define('DIR_FS_CATALOG_MODULES', DIR_FS_CATALOG . 'includes/modules/');

define('DIR_FS_BACKUP', DIR_FS_ADMIN . 'backups/');

 

 

Why can't i put in the fixes and why is this error keep showing up and then erases the fixes. What am i doing wrong. i jumped the gun in deleating my site but i can put it back up in no time but i do need a little help please. I am useing a dedacated SSL certificate. Than you

Scott

Link to comment
Share on other sites

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

×
×
  • Create New...