Jump to content
  • Checkout
  • Login
  • Get in touch

osCommerce

The e-commerce.

Login Issues


chromate

Recommended Posts

Recently I installed OsCommerce to my site and have made minor changes, but somewhere along the line I must of changed something. My issue is that currently you can login or create an account but when you hit the checkout button or account buttons it brings you to the login page again, and making it so you can't get past this step. It seems like it keeps losing the information or there is block somewhere. If anyone knows what files would control this as I made backups of all the files before I did modification I'll try to just reload this file or directory.

 

My other option would be to save the files I have and unistall oscommerce and reload it back in, but I would rather understand what I did or how to change it incase I encounter this again and wasn't as proactive by backing up my information.

 

Thank you for your time and consideration.

Link to comment
Share on other sites

Also another note:

 

I do notice that when I go to my store I see some // between my database and the .php. I was thinking that this may be one of the causes of this issue and if so what .php would I look under to correct this? Would it be the configure?

Link to comment
Share on other sites

could be a configuration issue. The catalog\includes\configure.php file should have the correct domain, paths to match your server.

Link to comment
Share on other sites

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

×
×
  • Create New...