Jump to content
  • Checkout
  • Login
  • Get in touch

osCommerce

The e-commerce.

Everything works fine until....


wvmlt

Recommended Posts

I have the cart installed and products added. Befor I added products everything worked fine. Now whenever I try to create a new account, it goes to the account info page and I keep hitting enter, but it won't go any farther.

 

Also, when I use an account I already had set-up, I can browse and search, add and remove from cart, etc. But when I hit "checkout", the screen just sits there.

 

the url is http://www.knlbargains.com/catalog/default.php

Keith

 

 

What the hell was I thinkin'?

Link to comment
Share on other sites

Check that your configure.php has your settings correct for your secure site.

 

Also, remember that on some browsers you cannot hit enter as the browser hasn't a clue that you did it. :shock:

 

You will usually hear a click or something with each enter, then find clicking the mouse works. You can see this in NetScape 4.6 and 4.7, I am not sure about other versions if they have fixed that yet or not.

Link to comment
Share on other sites

I should have said I kept clicking continue with the mouse but it wouldn't do anything. As for the ssl, I'm using paypal. It worked fine with the few test items I loaded. But when I loaded everything using csv files and phpmyadmin, it started doing this.

Keith

 

 

What the hell was I thinkin'?

Link to comment
Share on other sites

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

×
×
  • Create New...