Jump to content
  • Checkout
  • Login
  • Get in touch

osCommerce

The e-commerce.

Waiting For A Domain To Be transfered, then it's SHOWTIME!


Guest

Recommended Posts

Looks good.

 

One thing I noticed was that at least one item had a price of "0.00". Another was listed as being on special but had an original price of "0.00"You might want to take a look. Another minor thing is that on the contact us page, there is a spelling error. "Enquiry" should be "inquiry".

 

I also went to your shipping page and when I hit "back" on my browser, I got an error... "Fatal error: Failed opening required 'includes/header.php' (include_path='.:/usr/local/lib/php') in /htdocs/stnick/catalog/shipping.php on line 29"

I restarted the browser and tried again without a hitch. ????

 

Anyways, it looks good.

 

Mike

Link to comment
Share on other sites

Nicely done.

 

I like the site quite a bit.

 

One bit of advice, though. When viewed at 1024 x 768, it definatly looks off center, with the header as well as the animated gif being shifter to the left.

 

This is easily corrected.

-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

NOTE: As of Oct 2006, I'm not as active in this forum as I used to be, but I still work with osC quite a bit.

If you have a question about any of my posts here, your best bet is to contact me though either Email or PM in my profile, and I'll be happy to help.

Link to comment
Share on other sites

No, still off centered.

-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

NOTE: As of Oct 2006, I'm not as active in this forum as I used to be, but I still work with osC quite a bit.

If you have a question about any of my posts here, your best bet is to contact me though either Email or PM in my profile, and I'll be happy to help.

Link to comment
Share on other sites

I was thinking it was a problem in the header...

 

it was in the flash html

 

but i see another problem in the header...looks like my slices got messed up

Link to comment
Share on other sites

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

×
×
  • Create New...