Jump to content
  • Checkout
  • Login
  • Get in touch

osCommerce

The e-commerce.

All payment options gone?


blokke

Recommended Posts

:oops: Hi,

So far, everything works fine on my local cumputer, and allmost all on the server.

 

I have problems with admin and selection of modules for payment and shipping. There are nothing listed. I get en empty page with the reference to the modules.

 

(Module Directory: /catalog/includes/modules/payment/)

 

Any help? Thanks.

....play it again, Sam....

Link to comment
Share on other sites

If you look in /catalog/includes/modules/payment do you see any files in there?

 

You should have some files there and matching language files in /catalog/includes/languages/english/modules/payment

Link to comment
Share on other sites

I am having the same problem, the payment, shipping and order total modules do not show "anymore" under the admin section. :shock:

 

I have reinstalled the database, but it did not fix the problem :!:

 

The only thing that shows in the admin under payment moduals is:

 

Module Directory: https://www.mydomain.com/catalog/includes/m...odules/payment/

Module Directory: https://www.mydomain.com/catalog/includes/m...dules/shipping/

Module Directory: https://www.mydomain.com/catalog/includes/m...es/order_total/

 

I hope someone knows what is needed to fix this problem, because I do not! :oops:

Running osC - 2.2MS2. P.S. Please don't ask for a link to my site, it is on a production server and not available for the general public, yet!

Link to comment
Share on other sites

Fix it. :oops:

 

Changed in: admin/includes/configure.php

 

define('DIR_FS_DOCUMENT_ROOT', 'https://www.mydomain.com'); // where your pages are located on the server. if $DOCUMENT_ROOT doesnt suit you, replace with your local path. (eg, /usr/local/apache/htdocs)

 

to:

 

define('DIR_FS_DOCUMENT_ROOT', '/home/username/public_html'); // where your pages are located on the server. if $DOCUMENT_ROOT doesnt suit you, replace with your local path. (eg, /usr/local/apache/htdocs)

 

Everything re-appeared! Sorry for other post. I'll update them as well. :oops:

 

My admin still works under SSL with this address changed.

Running osC - 2.2MS2. P.S. Please don't ask for a link to my site, it is on a production server and not available for the general public, yet!

Link to comment
Share on other sites

  • 1 year later...

Hi all Im getting the following problem

 

Module Directory: /home/********/public_html/shopincludes/modules/order_total/

 

as you can see there is no forward slash between shop and includes. I have installed osc on 5 different domains and each one has the same problem . I have tried adding the slash in both configure files but that results in other errors. Please help

 

Regards

Link to comment
Share on other sites

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

×
×
  • Create New...