Jump to content
  • Checkout
  • Login
  • Get in touch

osCommerce

The e-commerce.

NEED HELP ON SHIPPING MODULE PLEAAAAAASEEEEEEE!!!


Guest

Recommended Posts

hi.

my shipping modules arent working!

wen i enable it table rate shipping with the default shipping charges, it shows up. but as soon as i make a change to customize weight and prices, it dissapears.

 

i've tried changing the default values through php to automatically show what rates i need when i enable the module. but then it doesnt add up each item. eg if the customer bought 2 x 5 kg items, it only charges postage for one of them.

 

PLease i really need someone to help me on this. i've been trying to get this working for months!

Link to comment
Share on other sites

hi.

my shipping modules arent working!

wen i enable it table rate shipping with the default shipping charges, it shows up. but as soon as i make a change to customize weight and prices, it dissapears.

 

i've tried changing the default values through php to automatically show what rates i need when i enable the module. but then it doesnt add up each item. eg if the customer bought 2 x 5 kg items, it only charges postage for one of them.

 

PLease i really need someone to help me on this. i've been trying to get this working for months!

 

Hello,

Remember the shipping cost is based on the total cost or weight of items. Example: 25:8,50,50:5.50 etc . Up to 25 charge 8.50, from there to 50 charge 5.50 etc

 

Please go to : http://www.oscommerce.info/docs/english/e_...e_shipping.html

 

see the explanation.

 

Regards, Nelson

Link to comment
Share on other sites

Hello,

Remember the shipping cost is based on the total cost or weight of items. Example: 25:8,50,50:5.50 etc . Up to 25 charge 8.50, from there to 50 charge 5.50 etc

 

Please go to : http://www.oscommerce.info/docs/english/e_...e_shipping.html

 

see the explanation.

 

Regards, Nelson

 

 

i've had a look at the website and compared the table rate settings to mine.

i have no wieght unit feild at the bottom is 1 thing i've found in mine. and its set up correctly i just dont know why it isnt showing up.

Link to comment
Share on other sites

  • 2 weeks later...

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Unfortunately, your content contains terms that we do not allow. Please edit your content to remove the highlighted words below.
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Create New...