Jump to content
  • Checkout
  • Login
  • Get in touch

osCommerce

The e-commerce.

UPS not Working


jackeen

Recommended Posts

I have set up UPS shipping on my site at http://os.jackeen.com/catalog/index.php , the site is not being used yet.

Although I believe the settings are all correct, the UPS option does not show up when I place something in the cart - I have disabled the other shipping methods.

Can you please tell me what I am doing wrong?

Link to comment
Share on other sites

Do you have the UPS module installed and enabled in admin? It can be installed but if not enabled, it won't show up.

 

Jack

Support Links:

For Hire: Contact me for anything you need help with for your shop: upgrading, hosting, repairs, code written, etc.

All of My Addons

Get the latest versions of my addons

Recommended SEO Addons

Link to comment
Share on other sites

I am adding a post to this as I am having the same problem. My USPS shipping options are working, after much playing around with USPS Methods to get it to work ( still not sure why default install so bad for post office ), however ... UPS does not show up as option.

I have tested as Domestic and International just to make sure.

Any help would be wonderful.

Jesse

Link to comment
Share on other sites

There is nothing required to have that module show up. It just needs to be installed in admin. If it is, then I'm at a loss as to what the problem might be. You could try removing it and installing it again if you have not already.

 

Jack

Support Links:

For Hire: Contact me for anything you need help with for your shop: upgrading, hosting, repairs, code written, etc.

All of My Addons

Get the latest versions of my addons

Recommended SEO Addons

Link to comment
Share on other sites

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

×
×
  • Create New...