Jump to content
  • Checkout
  • Login
  • Get in touch

osCommerce

The e-commerce.

Major problems in Admin


caspari

Recommended Posts

I've some major problems with the admin-section.

One of the latest change I've done is an update of Ultimate SEO URL's.

Perhaps this is causing a lot of problems..

I tried to re-install the old version, but problems are still there!

 

The problems I've at this moment are:

- Making a backup in the database Backup manager shows me an empty page... (but gives no error!)

- no picture visible when I try to upload them when I add a new product (error: file upload not saved)

- I've "new attribute manager" installed and now when I select a product and click on edit, the page refreshes but doesn't show the attributes. (and gives also no error)

- newsletters aren't be sent (but tells me they are sent! BTW Sending email through "Customers" workes fine)

 

All these things worked fine before! :'(

 

Some things to know:

- server uses PHP 4.3.9

- register globals off (using the contribution 'register globals')

 

Can all these problems be related?

Luckally the front-end is working fine, so customers have no problems.

Link to comment
Share on other sites

  • 1 month later...

Hello Caspari,

 

Did you get around this problem?

 

We've just installed Ultimate SEO but now the AJAX Attribute manager doesn't work.

 

Anyone else who had a similar experience and got around it?

 

Thanks and Best regards,

 

Ad

Link to comment
Share on other sites

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

×
×
  • Create New...