Jump to content
  • Checkout
  • Login
  • Get in touch

osCommerce

The e-commerce.

Shop not Loading


stc3414

Recommended Posts

Hi

 

I am new to all this, >_<

 

Have installed successfully osCommerce to my web server hosted by Globat (httpdocs; httpsdocs)

I can access the administration tools "without password Protection :( !!!" , also the shop is not loading any thing once I point URL to it just blank page is displayed.

Any suggestions please!

 

Configuration file is as follow; /shop/inludes

define('HTTP_SERVER', 'http://www.mydomain.com'); // eg, http://localhost - should not be empty for productive servers

define('HTTPS_SERVER', 'https://cozumel.globat.com/~mydomain.com'); // eg, https://localhost - should not be empty for productive servers

define('ENABLE_SSL', true); // secure webserver for checkout procedure?

define('HTTP_COOKIE_DOMAIN', 'mydomain.com');

define('HTTPS_COOKIE_DOMAIN', 'cozumel.globat.com');

define('HTTP_COOKIE_PATH', 'shop/');

define('HTTPS_COOKIE_PATH', 'shop/');

define('DIR_WS_HTTP_CATALOG', 'shop/');

define('DIR_WS_HTTPS_CATALOG', 'shop/');

define('DIR_WS_IMAGES', 'images/');

define('DIR_WS_ICONS', DIR_WS_IMAGES . 'icons/');

define('DIR_WS_INCLUDES', 'includes/');

define('DIR_WS_BOXES', DIR_WS_INCLUDES . 'boxes/');

define('DIR_WS_FUNCTIONS', DIR_WS_INCLUDES . 'functions/');

define('DIR_WS_CLASSES', DIR_WS_INCLUDES . 'classes/');

define('DIR_WS_MODULES', DIR_WS_INCLUDES . 'modules/');

define('DIR_WS_LANGUAGES', DIR_WS_INCLUDES . 'languages/');

 

define('DIR_WS_DOWNLOAD_PUBLIC', 'pub/'); // Manually created pub folder under httpdocs/shop

define('DIR_FS_CATALOG', /usr/local/psa/home/vhosts/mydomain.com/httpdocs/');

define('DIR_FS_DOWNLOAD', DIR_FS_CATALOG . 'download/');

define('DIR_FS_DOWNLOAD_PUBLIC', DIR_FS_CATALOG . 'pub/');

 

// define our database connection

define('DB_SERVER', 'localhost'); // eg, localhost - should not be empty for productive servers

define('DB_SERVER_USERNAME', 'upload');

define('DB_SERVER_PASSWORD', 'xxxxxxxx');

define('DB_DATABASE', 'OSCbase');

define('USE_PCONNECT', 'false'); // use persistent connections?

define('STORE_SESSIONS', 'mysql'); // leave empty '' for default handler or set to 'mysql'

?>

Link to comment
Share on other sites

First there is a contrib for passwording the admin section.

 

Are you sure you have sat your https right? Is that how your hosting told you to do it?

 

https://cozumel.globat.com/~mydomain.com'

 

this does not look correct to me.

 

define('USE_PCONNECT', 'false'); // use persistent connections?

 

Set to true

Link to comment
Share on other sites

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

×
×
  • Create New...