Jump to content
  • Checkout
  • Login
  • Get in touch

osCommerce

The e-commerce.

My cart contents dissapear


woutertarifa

Recommended Posts

Hello everybody,

 

Yesterday I found out the following by accident:

 

When I am in a category and I have several products in my cart, as soon as I click on "show: all manufacturers" and choose a different manufacturer, my cart is suddenly empty!!!

 

At the same time, if I was watching my page in english it jumps over to spanish. (My standard setting).

 

And also, if I were logged a this moment, I get automaticly logged out.

 

Hence, the page looks like if it was completely reset.

 

I have made a lot of changes to the standard oscommerce design and settings and I don´t know where in this proces the problem started. (I just had not noticed before and discovered this by accident).

 

I hope somebody knows how to solve this, or give me some indication in which file(s) the problem could be.

 

Thank you very much up front.

 

Cheers,

 

Wouter

Link to comment
Share on other sites

Hello everybody,

 

Yesterday I found out the following by accident:

 

When I am in a category and I have several products in my cart, as soon as I click on "show: all manufacturers" and choose a different manufacturer, my cart is suddenly empty!!!

 

At the same time, if I was watching my page in english it jumps over to spanish. (My standard setting).

 

And also, if I were logged a this moment, I get automaticly logged out.

 

Hence, the page looks like if it was completely reset.

 

I have made a lot of changes to the standard oscommerce design and settings and I don´t know where in this proces the problem started. (I just had not noticed before and discovered this by accident).

 

I hope somebody knows how to solve this, or give me some indication in which file(s) the problem could be.

 

Thank you very much up front.

 

Cheers,

 

Wouter

 

so you obviously loose your session so check the form of "manufacturers" and make sure it has a hidden session id in their somewhere. Your cookies are not accepted?

Treasurer MFC

Link to comment
Share on other sites

so you obviously loose your session so check the form of "manufacturers" and make sure it has a hidden session id in their somewhere. Your cookies are not accepted?

 

 

Thanks for your help Amanda.

 

I am newbee in all this, so maybe you can answer these questions as well: How can I check if there is a hidden session id in the manufacturers form? And regarding the cookies, maybe relevant to mention: My website is not yet online, but it is running on a local apache server. Might it have something to do with this?

 

Thanks again.

 

Cheers,

 

Wouter

Link to comment
Share on other sites

Thanks for your help Amanda.

 

I am newbee in all this, so maybe you can answer these questions as well: How can I check if there is a hidden session id in the manufacturers form? And regarding the cookies, maybe relevant to mention: My website is not yet online, but it is running on a local apache server. Might it have something to do with this?

 

Thanks again.

 

Cheers,

 

Wouter

 

you should find tep_hide_session_id() in there.

Treasurer MFC

Link to comment
Share on other sites

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

×
×
  • Create New...