Jump to content
  • Checkout
  • Login
  • Get in touch

osCommerce

The e-commerce.

application_top problem


valerif

Recommended Posts

dear all,

 

hope some one can help me. i was installing the url's friendly contribution and in the installation process i lost my original application_top.php. since then i have this message on some of my pages and i just can not figure out how to remove it. also i lost my footer from all my pages.

 

i would be very greatefull if some one could help me with this

 

by the way i did not finish installing the url's friendly contribution. before i messing up with the application_top.php everything was OK

 

this is the message:

Fatal error: Cannot redeclare tep_update_whos_online() (previously declared in /homepages/22/d163301193/htdocs/printingcanvas/includes/functions/whos_online.php:14) in /homepages/22/d163301193/htdocs/printingcanvas/includes/functions/whos_online.php on line 13

 

my website is http://printingcanvas.co.uk

 

thanks in advance

valeri

Link to comment
Share on other sites

dear all,

 

hope some one can help me. i was installing the url's friendly contribution and in the installation process i lost my original application_top.php. since then i have this message on some of my pages and i just can not figure out how to remove it. also i lost my footer from all my pages.

 

i would be very greatefull if some one could help me with this

 

by the way i did not finish installing the url's friendly contribution. before i messing up with the application_top.php everything was OK

 

this is the message:

Fatal error: Cannot redeclare tep_update_whos_online() (previously declared in /homepages/22/d163301193/htdocs/printingcanvas/includes/functions/whos_online.php:14) in /homepages/22/d163301193/htdocs/printingcanvas/includes/functions/whos_online.php on line 13

 

my website is http://printingcanvas.co.uk

 

thanks in advance

valeri

 

check to make sure you have no blanks lines or strayt character before the opening <?php and closing ?>

Regards

 

Mark A Reynolds

Link to comment
Share on other sites

did you check

 

includes/functions/whos_online.php?

 

If not what file did you check?

hi,

thanks for your replay

 

i have checked the admin/includes/whos_online.php and it is OK

 

because the problem started in a first place during the installation of the SEOs friendly url's i also checked the admin/includes/application_top.php to match the one that come with OS Commerce package at the begining of the installation. the problem is I am not sure if this file was changed during the installation or it does not change.

 

also my "footer" has gone from all pages and i have no idea why?

 

if you can think of any other suggestions please let me know

 

regards

valeri

Link to comment
Share on other sites

hi,

thanks for your replay

 

i have checked the admin/includes/whos_online.php and it is OK

 

because the problem started in a first place during the installation of the SEOs friendly url's i also checked the admin/includes/application_top.php to match the one that come with OS Commerce package at the begining of the installation. the problem is I am not sure if this file was changed during the installation or it does not change.

 

also my "footer" has gone from all pages and i have no idea why?

 

if you can think of any other suggestions please let me know

 

regards

valeri

hi,

 

seems now i managed to fix the problem. even the fix works i am not fully confident this is the right thing to do. the fix was in application_top.php

 

i marked out the following function required in this file:

 

// include the who's online functions

// require(DIR_WS_FUNCTIONS . 'whos_online.php');

// tep_update_whos_online();

 

do you think this is OK?

 

thanks

valeri

Link to comment
Share on other sites

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

×
×
  • Create New...