Jump to content
  • Checkout
  • Login
  • Get in touch

osCommerce

The e-commerce.

Category pictures cause nothing to be displayed


Guest

Recommended Posts

Hi Everyone,

 

My first post here. I run a small hosting company offering primarily windows hosting. A user wants to run osCommerce and I told them I'd look into it. I must say, I'm impressed and will be recommending it in future! :)

 

I've got everything installed, up and running apart from an annoying issue with category pictures which the user told me about and which I'm trying to resolve for them.

 

Without pictures, all my categories show fine.

oscomm1.jpg

 

Going into the admin side, there's no picture set.

oscomm2.jpg

 

Setting a picture and it shows that it's uploaded ok in the admin section

oscomm3.jpg

 

But now all my categories are gone on the site

oscomm4.jpg

 

If I now remove the picture, I can see my categories again! Anyone got any ideas?

 

Thanks in advance.

Adam

Link to comment
Share on other sites

Not yet! It's a virgin install just configured.

 

Edit: This is on a windows server and I had a couple of probs on install where I had to manually configure stuff in the db.

 

have you installed any contributions ?
Link to comment
Share on other sites

I hate resurrecting an old thread but this is still a problem and the user is wanting to know what's happening. I hate to tell him that it's not fixable :(

Link to comment
Share on other sites

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

×
×
  • Create New...