Jump to content
  • Checkout
  • Login
  • Get in touch

osCommerce

The e-commerce.

sub directories and Files not appearing but no errors reported!


colinhere

Recommended Posts

Hi, I have installed all the code and was very carefull to ensure nothing was missed however I have quite a few mods installed. Now the site index page looks fine except that when you click on a top leval directory a blank page is displayed, sub directories appearing but its not consistent one or two top directories do display the sub directory images however on entering these sub directories and clicking on a file displays the page with the correct title but no information from the file and no error is reported.

 

I'm assuming I have interfeared with another mod and thought I'd ask here to see if anyone could point me in the direction rather than systematically checking all the code for all mods as I haven't any idea where to begin as no error code is showing

 

Any help advice appreciated

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Unfortunately, your content contains terms that we do not allow. Please edit your content to remove the highlighted words below.
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Create New...