Jump to content
  • Checkout
  • Login
  • Get in touch

osCommerce

The e-commerce.

Sent email is showing the wrong address, Help!


Guest

Recommended Posts

When I send out emails through oscommerce, the sent from address shows as [email protected] instead of [email protected]. I have it set in the admin area to read as [email protected]. I can't figure out how to fix this. I don't think it's on my servers side because when I send email through Outlook, the sent from address shows correctly. Anyone have any ideas as to how I can fix this? Thanks in advance!

Link to comment
Share on other sites

When I send out emails through oscommerce, the sent from address shows as [email protected] instead of [email protected]. I have it set in the admin area to read as [email protected]. I can't figure out how to fix this. I don't think it's on my servers side because when I send email through Outlook, the sent from address shows correctly. Anyone have any ideas as to how I can fix this? Thanks in advance!

 

 

Do you have ALL 3 email addresses in your admin set to customerservice?

Just between us, remember there are only 10 kinds of people in the world; those who understand binary and those who don't!!

 

Remember, learning is a "do-it-yourself" experience; although, not necessarily a "do-it-BY-yourself" experience.

 

The quickest way to learn is to forget to BACKUP!

Link to comment
Share on other sites

Do you have ALL 3 email addresses in your admin set to customerservice?

 

 

Yes. I just went through all the settings in the admin and made sure it was set to customer service where ever possible.

Link to comment
Share on other sites

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

×
×
  • Create New...