Jump to content
  • Checkout
  • Login
  • Get in touch

osCommerce

The e-commerce.

missing images in secure area of site


rsmith31

Recommended Posts

When I add a new product through the admin panel, It places the image here: httpdocs/catalog/images

Works great. But when I go to a secure area of the site, it is looking for the image here: httpsdocs/catalog/images. I can manually upload the image to the httpsdocs/catalog/images directory but would like to know a workaround. My partner will be uploading new products and does not have the knowledge to do this. Any help?

Link to comment
Share on other sites

Hi,

what you have is a setup with a separate folder for SSL files. As oscommerce will call any file from both folders depending on SSL setting, this is a less then ideal setup. Are you married to your host? Ask them to set up a symlink for you so files have not got to be copied to both folders - they are identical anyway, whywould you use double space. I see this very rarely now so yeah you could threaten to leave - and should - if they do not do it for you. I'm sure you will add many changes to your site along the way and having to update 2 filesets makes you very vulnerable for mistakes.

:-)

Monika

 

addicted to writing code ... can't get enough of databases either, LOL!

 

my toolbox: Textpad - Compare and Merge - phpMyAdmin - WS_FTP - Photoshop - How to search the forum

 

Interactive Media Award July 2007 ~ category E-Commerce

my advice on the forum is for free, PMs where you send me work are considered consultation which I charge for ...

Link to comment
Share on other sites

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

×
×
  • Create New...