Jump to content
  • Checkout
  • Login
  • Get in touch

osCommerce

The e-commerce.

UPS XML Error


kane4fire

Recommended Posts

I've been using UPS XML contribution for several months now and all of a sudden I've been recieving the following error message during check out:

 

United Parcel Service (XML)

Rating and Service 1.0001 0 An unknown error occured while attempting to contact the UPS gateway : Rating and Service 1.0001 0 An unknown error occured while attempting to contact the UPS gateway

 

There seems to be something wrong with the time in transit function. Some help would be greatly appreciated for this newbie. The site is located at: http://www.AutomotiveSpeed.com

Link to comment
Share on other sites

I got a few PM's asking how it was fixed. I guess this is a common problem. I basically uninstalled it and then re-installed it. There is a uninstall SQL file that I noticed in the zip file. Just goto phpmyadmin and run the SQL script that's there and remove the ups xml files and the edit the xml coded files.

 

Then just reinstalled and it works perfectly for me.

Link to comment
Share on other sites

Thanks,

I will give it one more try.

I hadn't removed the php files from the server, only replaced them, and it didn't work

I will try uninstalling in admin panel, then manually removing all files, then putting them back an installing in admin.

I cross my fingers.

malem

Link to comment
Share on other sites

I got a few PM's asking how it was fixed. I guess this is a common problem. I basically uninstalled it and then re-installed it. There is a uninstall SQL file that I noticed in the zip file. Just goto phpmyadmin and run the SQL script that's there and remove the ups xml files and the edit the xml coded files.

 

Then just reinstalled and it works perfectly for me.

 

Did this work for you? I am also having problems.

Link to comment
Share on other sites

Did this work for you? I am also having problems.

 

I had the same issues. Just tried it - worked like a charm. Simply run the uninstall script and then the install script. Backup your database beforehand tho.

 

Thanks for posting the fix to this!

 

Best,

Mark

Link to comment
Share on other sites

Yes, it seems like all you actually need to do is uninstall and re-install the database for it to work. You don't actually need to edit or remove any of the files. The scripts are included with the package to uninstall it and install it.

Link to comment
Share on other sites

  • 1 month later...

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Unfortunately, your content contains terms that we do not allow. Please edit your content to remove the highlighted words below.
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Create New...