Jump to content
  • Checkout
  • Login
  • Get in touch

osCommerce

The e-commerce.

Header Tags won't work on reinstalled site


Bluestcat

Recommended Posts

Hi Everyone,

 

To make a long story short ... my really evil hosting company had some bad database problems and crashed my site and then finally agreed to move my site to another server. Because I keep good backups of my database and catalog files, this really hasn't been as much of a problem as I feared. However after uploading all files, reinstalling my database and resetting oscommerce's permissions, I haven't any header tags. I went back through the install file for this contrib and reset the permissions for this contrib again. However when I try to re-enter my header info all I get is :

 

<title></title>

<meta name="Description" content=""/>

<meta name="Keywords" content=""/>

<meta http-equiv="Content-Type" content="text/html; charset=iso-8859-1"/>

<!-- EOF: Generated Meta Tags -->

 

On the text control page for the Header Tags admin, the info that I entered for the index page appears. I have tried changing the text boxes (HTTA, HTDA, HTKA, HTCA) for the index page but still nothing shows up on the main page of my catalog. Can someone please help me?

Kimber

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Unfortunately, your content contains terms that we do not allow. Please edit your content to remove the highlighted words below.
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Create New...