Jump to content
  • Checkout
  • Login
  • Get in touch

osCommerce

The e-commerce.

Cost field is 0


ginokris121

Recommended Posts

Hi all

 

New to this board so please be gentle. :)

 

I installed OSCommerce quite easily and have many pages configured etc...

 

I have set up products and they show all the attributes but the cost is always 0

 

I have checked the database and the field actuall contains a value but no product shows it...

 

Any help would be greatly appreciated. :(

Link to comment
Share on other sites

Did you created a new default currency?

In the edit did you put 1.0000000 as the value and then click on update currencies button ?

and in the catalog/includes/languages/english.php around line 36

 

// if USE_DEFAULT_LANGUAGE_CURRENCY is true, use the following currency, instead of the applications default currency (used w$

 

define('LANGUAGE_CURRENCY', 'USD');

Change it to whatever you need

 

HTH

The_Bear

Link to comment
Share on other sites

set Switch To Default Language Currency false in the admin

No longer giving free advice. Please place deposit in meter slot provided.  Individual: [=] SME: [==] Corporation: [===]
If deposit does not fit one of the slots provided then you are asking too much! :P

Is your Osc dated try Phoenix  raising oscommerce from the ashes.

Link to comment
Share on other sites

Hi Sally Anne,

 

I just had the same problem.

I worked through the instructions of The_Bear and 241, but the problem remained.

Strangely enough after checking the page in IE everything was fine.

I'm not sure how that works, but it may have something to do with the cache of Firefox.

Link to comment
Share on other sites

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

×
×
  • Create New...