Jump to content
  • Checkout
  • Login
  • Get in touch

osCommerce

The e-commerce.

Duplicate Directory Error


reifler

Recommended Posts

Greetings,

 

Has anyone experienced this issue:

 

http://thecablefactory.net/osc/

 

If you click on a flag to translate the site you will see something like this: http://thecablefactory.net/osc/osc?language=de

 

(the issue being osc is listed twice, generating a 404 error)

 

If you change the currency, you'll see something like this:

http://thecablefactory.net/osc/osc?currency=EUR

 

However, if you navigate to any subpage, everything works properly, and if you manually add /index.php to http://thecablefactory.net/osc/, everything works.

 

My configuration file is:

<?php
/*
 osCommerce, Open Source E-Commerce Solutions
 http://www.oscommerce.com

 Copyright (c) 2003 osCommerce

 Released under the GNU General Public License
*/

// Define the webserver and path parameters
// * DIR_FS_* = Filesystem directories (local/physical)
// * DIR_WS_* = Webserver directories (virtual/URL)
 define('HTTP_SERVER', 'http://thecablefactory.net'); // eg, http://localhost - should not be empty for productive servers
 define('HTTPS_SERVER', 'https://www.thecablefactory.net'); // eg, https://localhost - should not be empty for productive servers
 define('ENABLE_SSL', true); // secure webserver for checkout procedure?
 define('HTTP_COOKIE_DOMAIN', 'thecablefactory.net');
 define('HTTPS_COOKIE_DOMAIN', 'www.thecablefactory.net');
 define('HTTP_COOKIE_PATH', '/osc/');
 define('HTTPS_COOKIE_PATH', '/osc/');
 define('DIR_WS_HTTP_CATALOG', '/osc/');
 define('DIR_WS_HTTPS_CATALOG', '/osc/');
 define('DIR_WS_IMAGES', 'images/');
 define('DIR_WS_ICONS', DIR_WS_IMAGES . 'icons/');
 define('DIR_WS_INCLUDES', 'includes/');
 define('DIR_WS_BOXES', DIR_WS_INCLUDES . 'boxes/');
 define('DIR_WS_FUNCTIONS', DIR_WS_INCLUDES . 'functions/');
 define('DIR_WS_CLASSES', DIR_WS_INCLUDES . 'classes/');
 define('DIR_WS_MODULES', DIR_WS_INCLUDES . 'modules/');
 define('DIR_WS_LANGUAGES', DIR_WS_INCLUDES . 'languages/');

 define('DIR_WS_DOWNLOAD_PUBLIC', 'pub/');
 define('DIR_FS_CATALOG', '/home/azuare2/public_html/osc/');
 define('DIR_FS_DOWNLOAD', DIR_FS_CATALOG . 'download/');
 define('DIR_FS_DOWNLOAD_PUBLIC', DIR_FS_CATALOG . 'pub/');

// define our database connection
 define('DB_SERVER', 'localhost'); // eg, localhost - should not be empty for productive servers
 define('DB_SERVER_USERNAME', '********');
 define('DB_SERVER_PASSWORD', '********');
 define('DB_DATABASE', '********');
 define('USE_PCONNECT', 'false'); // use persistent connections?
 define('STORE_SESSIONS', 'mysql'); // leave empty '' for default handler or set to 'mysql'
?>

 

I've tried all different ways of setting this up: this is the way that works. Removing references to OSC or creating absolute references (http://thecablefactory.net/osc) does not help.

 

Does anyone know what is going on?

Link to comment
Share on other sites

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

×
×
  • Create New...