Jump to content
  • Checkout
  • Login
  • Get in touch

osCommerce

The e-commerce.

White page in create account.php


DanielG

Recommended Posts

I searched for answers on the forum, and I tried every solutions before I post here.

 

My web site was hosted with servage.net and it worked there, but their shared ssl is so slow, that I will have problems with my customers.

 

I bought a ssl from godaddy.com and I transfered the site there.

 

My only problem now is the blank page in create_account.php.

 

If some of you know that problem, please let me know.

 

I worked til 2h00am last night on that bug, and am exhausted today. <_<

 

Before I change the url, I want to solve that problem.

 

The addresses are:

 

My Site on Servage

 

My Site on Godaddy

 

Please note that I haven't uploaded the images yet

Link to comment
Share on other sites

I think you you should do a search on this forum on how to set up your configuration.php files, the one in *catalog*/includes/ and the other in admin/includes/.

It looks like you have your site in https mode all the time. This will slow it down.

 

When people are browsing, you can have your site as just http://www.yoursite.com instead of https://www.yoursite.com. Then once you guest decides to buy something, the site become secure, https.

 

You may not need to switch hosts.

 

Danny

If I'm giving advice, it is based on what path I would take to fix your problem. My path may be wrong.

Link to comment
Share on other sites

Call to undefined function: tep_decode_html_entities() in

/home/content/r/a/y/rayvincent/html/catalog/includes/form_check.js.php

on line 106

 

so see what function is called on line 106 of formcheck.js.php Hopefully that will help you narrow things down.

 

you can view the source of these files and get some ideas why things arent showing up.

 

Might be corrupt functions file. I could look at the other 2 files because I dont have an account. And I wont create an account.

I thought this stuff was gonna be easy!!

BACK IT UP BEFORE YOU JACK IT UP!!!!

Link to comment
Share on other sites

This is my configuration file:

 

<?php

/*

osCommerce, Open Source E-Commerce Solutions

http://www.oscommerce.com

 

Copyright © 2003 osCommerce

 

Released under the GNU General Public License

*/

 

// Define the webserver and path parameters

// * DIR_FS_* = Filesystem directories (local/physical)

// * DIR_WS_* = Webserver directories (virtual/URL)

define('HTTP_SERVER', 'http://www.rayvincent.com'); // eg, http://localhost - should not be empty for productive servers

define('HTTPS_SERVER', 'https://www.rayvincent.com'); // eg, https://localhost - should not be empty for productive servers

define('ENABLE_SSL', true); // secure webserver for checkout procedure?

define('HTTP_COOKIE_DOMAIN', 'www.rayvincent.com');

define('HTTPS_COOKIE_DOMAIN', 'www.rayvincent.com');

define('HTTP_COOKIE_PATH', '/catalog/');

define('HTTPS_COOKIE_PATH', '/catalog/');

define('DIR_WS_HTTP_CATALOG', '/catalog/');

define('DIR_WS_HTTPS_CATALOG', '/catalog/');

define('DIR_WS_IMAGES', 'images/');

define('DIR_WS_ICONS', DIR_WS_IMAGES . 'icons/');

define('DIR_WS_INCLUDES', 'includes/');

define('DIR_WS_BOXES', DIR_WS_INCLUDES . 'boxes/');

define('DIR_WS_FUNCTIONS', DIR_WS_INCLUDES . 'functions/');

define('DIR_WS_CLASSES', DIR_WS_INCLUDES . 'classes/');

define('DIR_WS_MODULES', DIR_WS_INCLUDES . 'modules/');

define('DIR_WS_LANGUAGES', DIR_WS_INCLUDES . 'languages/');

 

define('DIR_WS_DOWNLOAD_PUBLIC', 'pub/');

define('DIR_FS_CATALOG', '/home/content/r/a/y/rayvincent/html/catalog/');

define('DIR_FS_DOWNLOAD', DIR_FS_CATALOG . 'download/');

define('DIR_FS_DOWNLOAD_PUBLIC', DIR_FS_CATALOG . 'pub/');

 

// define our database connection

define('DB_SERVER', 'mysql187.secureserver.net'); // eg, localhost - should not be empty for productive servers

define('DB_SERVER_USERNAME', 'rayvincent1');

define('DB_SERVER_PASSWORD', '2003foto');

define('DB_DATABASE', 'rayvincent1');

define('USE_PCONNECT', 'false'); // use persistent connections?

define('STORE_SESSIONS', ''); // leave empty '' for default handler or set to 'mysql'

?>

 

 

I still can't see what is wrong

Link to comment
Share on other sites

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

×
×
  • Create New...