Jump to content
  • Checkout
  • Login
  • Get in touch

osCommerce

The e-commerce.

Missing Footer???


patruskal

Recommended Posts

I have done this many times and I can't figure out why my footer is not showing up.

 

When I look at the source, the code stops at

<!-- right_navigation //-->

 

Where is the rest of it?

 

The URL is...http://209.216.252.207/oscommerce/

Link to comment
Share on other sites

OK no promises here but under ADMINISTRATION > TOOLS > DEFINE LANGUAGES and in the file there called english.php is the following information for my clients website. This is located at the bottom of the text box area. If this is not there then that might be your problem. Otherwise I probably give up.

 

/*

The following copyright announcement can only be

appropriately modified or removed if the layout of

the site theme has been modified to distinguish

itself from the default osCommerce-copyrighted

theme.

 

For more information please read the following

Frequently Asked Questions entry on the osCommerce

support site:

 

http://www.oscommerce.com/community.php/faq,26/q,50

 

Please leave this comment intact together with the

following copyright announcement.

*/

define('FOOTER_TEXT_BODY', 'Copyright ? 2002 <a href="http://www.oscommerce.com" target="_blank">osCommerce</a><br>Powered by <a href="http://www.oscommerce.com" target="_blank">osCommerce</a>');

// LoginBox by Aubrey Kilian <[email protected]>

require(DIR_WS_LANGUAGES . $language . '/' . 'loginbox.php');

?>

 

The text inside the /* and the */ just information located there for you information and does not appear on the site.

 

Hope this helps.

I am Tim? and Tim? is me!

Link to comment
Share on other sites

You are missing more than the footer.

I would open your index.php in any editer and check to be sure you have code below

<!-- right_navigation //-->

 

this is what is on a stock version of index.php

<!-- right_navigation //-->

<?php require(DIR_WS_INCLUDES . 'column_right.php'); ?>

<!-- right_navigation_eof //-->

</table></td>

</tr>

</table>

<!-- body_eof //-->

 

<!-- footer //-->

<?php require(DIR_WS_INCLUDES . 'footer.php'); ?>

<!-- footer_eof //-->

<br>

</body>

</html>

<?php require(DIR_WS_INCLUDES . 'application_bottom.php'); ?>

 

Also, this can be caused by an infobox not working correctly. I would double check your includes/column_right.php file and the first infobox listed on that page to be sure they are both as they are suposed to be.

Wendy James

 

Creativity is allowing yourself to make mistakes. Art is knowing which ones to keep.

Link to comment
Share on other sites

Thanks Tim,

 

The copyright information has been left intact. I made sure of that. This is my 4th OsCommerce store and I don't know why I am having this problem.

 

Thanks again.

Link to comment
Share on other sites

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

×
×
  • Create New...