Jump to content
  • Checkout
  • Login
  • Get in touch

osCommerce

The e-commerce.

Problems during install - Attributes sets


Guest

Recommended Posts

Hello

First... thanks for the contribution of what i think is a great improvement of the admin/product area...

 

But after i have run through your "Install_Read me" and completed the installation process - i get this error in the browser when pressing the new attributes sets link in the admin panel - could you, or someone else give me a hint on where to look for the problem?

 

Error message:

"Fatal error: Cannot redeclare tep_db_connect() (previously declared in /hsphere/local/home/styling/style-your-ride.com/shop/admin/includes/functions/database.php:13) in /hsphere/local/home/styling/style-your-ride.com/shop/admin/includes/functions/database.php on line 13"

 

I have run through the database.php file, but i see no mistakes made in the code here?

 

 

Please take minute to help me with this one.... thanks!

 

 

Jakob :'(

Edited by daugaard
Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Unfortunately, your content contains terms that we do not allow. Please edit your content to remove the highlighted words below.
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Create New...