Jump to content
  • Checkout
  • Login
  • Get in touch

osCommerce

The e-commerce.

help with configure.php


wattsa

Recommended Posts

I have uploaded an oscommerce system to my web host but when I go into admin and select catalog, I get the message Error: Catalog images directory does not exist: /daisychain/store/images/ and when I go into Modules, none of the installed modules show up.

 

I have isolated the problem to being with the configure.php file in the admin/includes, however I cannot see what exactly is wrong with it.

 

define('HTTP_SERVER', 'http://www.awdynamics.co.uk'); // eg, http://localhost - should not be empty for productive servers
 define('HTTP_CATALOG_SERVER', 'http://www.awdynamics.co.uk');
 define('HTTPS_CATALOG_SERVER', '');
 define('ENABLE_SSL_CATALOG', 'false'); // secure webserver for catalog module
 define('DIR_FS_DOCUMENT_ROOT', '/httpdocs/'); // where the pages are located on the server
 define('DIR_WS_ADMIN', '/daisychain/store/admin/'); // absolute path required
 define('DIR_FS_ADMIN', '/httpdocs/daisychain/store/admin/'); // absolute pate required
 define('DIR_WS_CATALOG', '/daisychain/store/'); // absolute path required
 define('DIR_FS_CATALOG', '/httpdocs/daisychain/store/'); // absolute path required
 define('DIR_WS_IMAGES', 'images/');
 define('DIR_WS_ICONS', DIR_WS_IMAGES . 'icons/');
 define('DIR_WS_CATALOG_IMAGES', DIR_WS_CATALOG . 'images/');
 define('DIR_WS_INCLUDES', 'includes/');
 define('DIR_WS_BOXES', DIR_WS_INCLUDES . 'boxes/');
 define('DIR_WS_FUNCTIONS', DIR_WS_INCLUDES . 'functions/');
 define('DIR_WS_CLASSES', DIR_WS_INCLUDES . 'classes/');
 define('DIR_WS_MODULES', DIR_WS_INCLUDES . 'modules/');
 define('DIR_WS_LANGUAGES', DIR_WS_INCLUDES . 'languages/');
 define('DIR_WS_CATALOG_LANGUAGES', DIR_WS_CATALOG . 'includes/languages/');
 define('DIR_FS_CATALOG_LANGUAGES', DIR_FS_CATALOG . 'includes/languages/');
 define('DIR_FS_CATALOG_IMAGES', DIR_FS_CATALOG . 'images/');
 define('DIR_FS_CATALOG_MODULES', DIR_FS_CATALOG . 'includes/modules/');
 define('DIR_FS_BACKUP', DIR_FS_ADMIN . 'backups/');

 

All the oscommerce files sit within daisychain/store and this sits in the root directory of httpdocs.

 

Can anyone see where I have gone wrong. I have also checked permissions and they are set to 755 throughout.

Link to comment
Share on other sites

I have fixed this problem now. It was due to my root folder not just being httpdocs but should have been /customersites/7/home/httpd/vhosts/awdynamics.co.uk/httpdocs/

Link to comment
Share on other sites

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

×
×
  • Create New...