Jump to content
  • Checkout
  • Login
  • Get in touch

osCommerce

The e-commerce.

footer banner has disappeared


Guest

Recommended Posts

I decided to change the footer banner so I deleted the osCommerce one using the admin panel and added my own.

According to admin panel it is running and active and the image is present yet it doesn't display anything at all now (it did when I had the osCommerce banner)

It's as though the code in footer.php: if ($banner = tep_banner_exists('dynamic', '468x50')) {

is firing as false?

 

Any ideas would be appreciated.

 

 

Best Regards,

 

 

 

Andy.

Link to comment
Share on other sites

I decided to change the footer banner so I deleted the osCommerce one using the admin panel and added my own.

According to admin panel it is running and active and the image is present yet it doesn't display anything at all now (it did when I had the osCommerce banner)

It's as though the code in footer.php: if ($banner = tep_banner_exists('dynamic', '468x50')) {

is firing as false?

 

Any ideas would be appreciated.

Best Regards,

Andy.

 

 

What group name did you assign to your new banner? It should be 468x50

The Knowledge Base is a wonderful thing.

Do you have a problem? Have you checked out Common Problems?

There are many very useful osC Contributions

Are you having trouble with a installed contribution? Have you checked out the support thread found Here

BACKUP BACKUP BACKUP!!! You did backup, right??

Link to comment
Share on other sites

What group name did you assign to your new banner? It should be 468x50

 

Thanks very much this has solved my problem. Easy when you know how!

Link to comment
Share on other sites

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

×
×
  • Create New...