Jump to content
  • Checkout
  • Login
  • Get in touch

osCommerce

The e-commerce.

broken images


maartenvr

Recommended Posts

Those are images that are normally in images/infobox/. You template maker may have deleted them or the path to them is not set correctly. The problem is only showing there since that seems to be the only infobox you are using. If there is another, the same problem will probably appear there too.

 

Jack

Support Links:

For Hire: Contact me for anything you need help with for your shop: upgrading, hosting, repairs, code written, etc.

All of My Addons

Get the latest versions of my addons

Recommended SEO Addons

Link to comment
Share on other sites

Those are images that are normally in images/infobox/. You template maker may have deleted them or the path to them is not set correctly. The problem is only showing there since that seems to be the only infobox you are using. If there is another, the same problem will probably appear there too.

 

Jack

OK. thanks for your reply. Where would I set the correct path? Or delete the code which displays images all together?

Link to comment
Share on other sites

You could replace the images with a white dot (or whatever color your background is).

 

Jack

I know... but that was just the issue. I did not know where to insert this.

 

Either way, I have just removed the entire bar... Much better now :) thanks guys for your help!

Link to comment
Share on other sites

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

×
×
  • Create New...