Jump to content
  • Checkout
  • Login
  • Get in touch

osCommerce

The e-commerce.

Attribute Sets Plus


a6april

Recommended Posts

My problem lies specifically with Attribute Sets Plus. I like the way it works but I can't upload images for new products while the Attribute Sets Plus is installed. I uninstall it and the image upload for new products works fine but no Attribute Sets Plus. I do have a template installed, if this is the cause of the error, do you know what page or where in the code I need to focus on changing?

 

Specifically what happens is when Attribute Sets Plus is installed and I go to add a new product I fill out the product info, price. image etc and select add and the pop line says the image was added successfully but it never shows up. Not even on the server. The link for the image source code stops at the image folder. Please help I would really appreciate any advice you offer.

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Unfortunately, your content contains terms that we do not allow. Please edit your content to remove the highlighted words below.
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Create New...