Jump to content
  • Checkout
  • Login
  • Get in touch

osCommerce

The e-commerce.

Authorize.net configuration


Guest

Recommended Posts

I have set up my oscommerce site to accept authorize.net payments. The payments are going through to authorize.net but instead of giving me a comfirmation screen in my store once the order is processed it brings me to the member log in screen.

 

Does anyone have any suggestions.

 

Regards

lolob

Link to comment
Share on other sites

In includes/configure.php your http and/or https_cookie_domain setting is incorrect - so customers lose their session and get logged out. The setting for http should be either www.yourdomain.com or just yourdomain.com. And the setting for https_cookie_domain (with a full ssl cert) should be the same (based on whether your ssl cert is issued to www.yourdomain.com or just to yourdomain.com).

 

If you are using a shared ssl then the https_cookie_domain should be your shared ssl address without the https://

 

Vger

Link to comment
Share on other sites

In includes/configure.php your http and/or https_cookie_domain setting is incorrect - so customers lose their session and get logged out. The setting for http should be either www.yourdomain.com or just yourdomain.com. And the setting for https_cookie_domain (with a full ssl cert) should be the same (based on whether your ssl cert is issued to www.yourdomain.com or just to yourdomain.com).

 

If you are using a shared ssl then the https_cookie_domain should be your shared ssl address without the https://

 

Vger

 

 

Thank you for your reply. I tried changing the cookie settings and I am having the same problem. I have it set to www.lightaccents.com when I changed it to lightaccents.com I was brought to the sign on screen again but at a earlier stage of the checkout process. The configure file is located in the inclused folder not the one under admin/includes/ correct?

Link to comment
Share on other sites

Thank you for your reply. I tried changing the cookie settings and I am having the same problem. I have it set to www.lightaccents.com when I changed it to lightaccents.com I was brought to the sign on screen again but at a earlier stage of the checkout process. The configure file is located in the inclused folder not the one under admin/includes/ correct?

 

 

I am able to get a confirmation page and the funds are going though to authorize.net but I do not have a record of the order in my admin panel. The orders are being lost?

 

Any suggestions?

Link to comment
Share on other sites

  • 3 years later...

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

×
×
  • Create New...