Jump to content
  • Checkout
  • Login
  • Get in touch

osCommerce

The e-commerce.

After database restore prices shown are =0


Guest

Recommended Posts

Hi there,

 

I'm burning my brains here-

 

I moved my store from one host to another, I bakced up everything, and restored it on the new host, and the page is working fine, except for one thing = prices shown is 0.

 

I get into the admin, and it still shows 0, but when I edit the product, then the price shown is the right one, I change the price anyway and update the product, but it still 0.

 

I get into products_description>products_price in phpMyAdmin and the prices there are all right.

 

The code wasn't changed during the moving - it was backed up and restored without modifications.

 

Has this happened to anyone else? can someone help me?

Link to comment
Share on other sites

check your currency settings in the osc admin and in catalog\includes\languages\english.php file (or other language files in that folder that you're using - default currency).

Link to comment
Share on other sites

check your currency settings in the osc admin and in catalog\includes\languages\english.php file (or other language files in that folder that you're using - default currency).

 

Dude... that was so simple... I feel stupid for overlooking such a thing...

 

THANK YOU VERY, VERY MUCH!!

 

I OWE YOU ONE!

Link to comment
Share on other sites

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

×
×
  • Create New...