Jump to content
  • Checkout
  • Login
  • Get in touch

osCommerce

The e-commerce.

Downloadable products-how

Balkanboy

Recommended Posts

Posted

How can I set up downloadable products available for instant download after received payment. I made settings in Download submenu, but when I go to create new product I can't find any upload field or field for link to it.

Can you help me? Some step by step explenation would be great. Thanks.

Posted
Does anyone know how this with downloadable products work?

Bok!

Nisam neki strucnjak u ovome, ali mozes probati ovo:

1.stavis file u folder za download, ne znam ima li nesto pripremljeno, mozes unutar catalog foldera otvoriti novi

2. kod dodavanja proizvoda imas za dodati link - tu upises link koji vodi na download

3. tekst "more information about this product" promijenis u download this product

Mislim da bi to trebalo raditi, samo ne znam kako ces sredit da ti prije plate jer ovako bi to moga skinuti bilo tko...

Na ovom linku imas dvoje ljudi koji imaju download proizvode, ja sam im nesto pomogao (nadam se) pa im probaj poslati privatnu poruku kako to ide, pozovi se na mene...

http://www.oscommerce.com/forums/index.php?sho...irtual+products

i probaj potraziti na search forum virtual products, download i takve stvari!

Sretno!

Posted
Bok!

Nisam neki strucnjak u ovome, ali mozes probati ovo:

1.stavis file u folder za download, ne znam ima li nesto pripremljeno, mozes unutar catalog foldera otvoriti novi

2. kod dodavanja proizvoda imas za dodati link - tu upises link koji vodi na download

3. tekst "more information about this product" promijenis u download this product

Mislim da bi to trebalo raditi, samo ne znam kako ces sredit da ti prije plate jer ovako bi to moga skinuti bilo tko...

Na ovom linku imas dvoje ljudi koji imaju download proizvode, ja sam im nesto pomogao (nadam se) pa im probaj poslati privatnu poruku kako to ide, pozovi se na mene...

http://www.oscommerce.com/forums/index.php?sho...irtual+products

i probaj potraziti na search forum virtual products, download i takve stvari!

Sretno!

Hvala na pomoci, ali snasao sam se u medjuvremenu. Sve pise u dokumentaciji. Ide se na product details pa se tu ubaci ime fajla i sve je ok. Na nacin koji si ti improvizovao svako bi mogao da skine fajl bez placanja kao sto si i sam rekao. U svakom slucaju hvala za trud.

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Create New...