Jump to content
  • Checkout
  • Login
  • Get in touch

osCommerce

The e-commerce.

Images not showing in cart


bryanfilm

Recommended Posts

I am finalizing my cart and working on the payment method. I have an account through authorize.net. Oscommerce seems to be working fine until I am at the conformation page and click on confirm order. Once I do it goes to the your order has been processed page. The problem is that all of my images in my header do not show up (this only happens in internet explorer) the address bar shows https://secure.authorize.net/gateway/transact.dll. I tried to find info in other forums but none quite seemed to fix my problem. Images are fine until I get to this point.

 

Also once I am at that point I click on continue and then it takes me to the welcome please sign in page is it supposed to go there after completing an order. (please not that I am just in test mode)

 

I would appreciate any help.

Link to comment
Share on other sites

The Link that you give displays this:

 

The following errors have occurred.

(13) The merchant login ID or password is invalid or the account is inactive.

 

When clicked on.

 

Shanda

 

 

That address is is what is returned after you go through the buying process. Basically it is from authorize.net I don't know if someone else uses authorize.net and has had the same problem with images not displaying or I am not linking things properly with it being on my shared certificate.

Link to comment
Share on other sites

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

×
×
  • Create New...