Jump to content
  • Checkout
  • Login
  • Get in touch

osCommerce

The e-commerce.

module error


acarty

Recommended Posts

Warning: main(/nas27ent/domains/n/northernaerials.co.uk/user/htdocs/catalog/includes/languages/english/modules/payment/authorizenet.php): failed to open stream: No such file or directory in \\nas27ent\domains\n\northernaerials.co.uk\user\htdocs\catalog\admin\modules.php on line 128

 

Warning: main(): Failed opening '/nas27ent/domains/n/northernaerials.co.uk/user/htdocs/catalog/includes/languages/english/modules/payment/authorizenet.php' for inclusion (include_path='.;c:\php4\pear') in \\nas27ent\domains\n\northernaerials.co.uk\user\htdocs\catalog\admin\modules.php on line 128

 

 

getting that if anyone can help asap?!

Link to comment
Share on other sites

Warning: main(/nas27ent/domains/n/northernaerials.co.uk/user/htdocs/catalog/includes/languages/english/modules/payment/authorizenet.php): failed to open stream: No such file or directory in \\nas27ent\domains\n\northernaerials.co.uk\user\htdocs\catalog\admin\modules.php on line 128

 

Warning: main(): Failed opening '/nas27ent/domains/n/northernaerials.co.uk/user/htdocs/catalog/includes/languages/english/modules/payment/authorizenet.php' for inclusion (include_path='.;c:\php4\pear') in \\nas27ent\domains\n\northernaerials.co.uk\user\htdocs\catalog\admin\modules.php on line 128

getting that if anyone can help asap?!

 

 

It is looking for the language file and not finding it.

 

 

 

/languages/english/modules/payment/authorizenet.php

 

 

you need to make sure it is installed to the correct directory

The Knowledge Base is a wonderful thing.

Do you have a problem? Have you checked out Common Problems?

There are many very useful osC Contributions

Are you having trouble with a installed contribution? Have you checked out the support thread found Here

BACKUP BACKUP BACKUP!!! You did backup, right??

Link to comment
Share on other sites

It is looking for the language file and not finding it.

/languages/english/modules/payment/authorizenet.php

you need to make sure it is installed to the correct directory

 

everything is there. i have simply changed from one hosting provider to another (Fasthosts) and it doesnt work all of a sudden!

Link to comment
Share on other sites

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

×
×
  • Create New...