Jump to content
  • Checkout
  • Login
  • Get in touch

osCommerce

The e-commerce.

Change Cart directory


Aidank

Recommended Posts

I have changed my cart directory. When the cart now loads, none of the pictures display properly.

 

I realise it must be a configuration problem but I cannot see where. Can someone help with the pages which need altering to allow the cart to display correctly

Link to comment
Share on other sites

I have changed my cart directory. When the cart now loads, none of the pictures display properly.

 

I realise it must be a configuration problem but I cannot see where. Can someone help with the pages which need altering to allow the cart to display correctly

 

 

How about a url??? If we cannot see the problem it makes it hard to be of help

The Knowledge Base is a wonderful thing.

Do you have a problem? Have you checked out Common Problems?

There are many very useful osC Contributions

Are you having trouble with a installed contribution? Have you checked out the support thread found Here

BACKUP BACKUP BACKUP!!! You did backup, right??

Link to comment
Share on other sites

My site was at www.gpsworldwide.net/index.php but I have placed an html index page there.

 

The site now resides at www.gpsworldwide.net/gps/index.php. The site wil not now display correctly

 

Thanks

Link to comment
Share on other sites

My site was at www.gpsworldwide.net/index.php but I have placed an html index page there.

 

The site now resides at www.gpsworldwide.net/gps/index.php. The site wil not now display correctly

 

Thanks

 

 

all I get is a 404 error at both the url you posted and at www.gpsworldwide.net as well

The Knowledge Base is a wonderful thing.

Do you have a problem? Have you checked out Common Problems?

There are many very useful osC Contributions

Are you having trouble with a installed contribution? Have you checked out the support thread found Here

BACKUP BACKUP BACKUP!!! You did backup, right??

Link to comment
Share on other sites

After much reading I have finally managed to get the configure.php pages to display the site correctly except for the fact that I need to switch the picture back on.

 

Is there a setting other than on the configure.php pages which I need to alter to get the site pictures to display properly

Link to comment
Share on other sites

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

×
×
  • Create New...