Jump to content
  • Checkout
  • Login
  • Get in touch

osCommerce

The e-commerce.

Login.php redirects me back to homepage??


olimits7

Recommended Posts

Hello,

 

I'm having a problem when I try to login as a customer.

 

Everytime I try to login it redirects me back to the homepage and it doesn't show that I'm logged into my account. Does anybody know why this is happening?? And what I can do to fix this??

 

Sometimes when I start navigating throught the store it will show me logged in on one page, but then when I click on checkout it logs me out again. I can't figure out whats going on.

 

 

Thank you for your help,

 

olimits7

Link to comment
Share on other sites

First, make sure that you have not enabled ssl in your configure.php files if you don't have an ssl certificate.

 

Second, make sure that your http_cookie_domain is set to either just yourdomain.com or www.yourdomain.com (either way there's no http://), in your includes/configure.php file.

 

Vger

Link to comment
Share on other sites

I do have an SSL on my website which was working with the login before it suddenly stopped working.

 

I checked my configure.php file and the http_cookie_domain is set to just 'www.mydomain.com', so that seems to check out.

 

Any other ideas??

 

 

Thank you,

 

olimits7

Link to comment
Share on other sites

I 've got the same trouble when i upgraded from hp4-mysql4 to php5-mysql5, and i don't have the solution yet.

 

I do have an SSL on my website which was working with the login before it suddenly stopped working.

 

I checked my configure.php file and the http_cookie_domain is set to just 'www.mydomain.com', so that seems to check out.

 

Any other ideas??

Thank you,

 

olimits7

Link to comment
Share on other sites

  • 4 weeks later...

Hi,

 

I am having the same problem, when logging in with a member account, I am redirected to the homepage. Note that if I enter an incorrect password I'm redirected back to login. Only when I enter the correct info that I'm directed to the homepage after login. Also if I try to add anything to my cart it always says the cart is empty. I have no problem logging in as admin. I have tried numerous things from turning cookies on/off, enabling/disabling SSL, this happens in IE 5/6 & Firefox 1.5, diable/enable IP checking and others. I do not receive an error, just redirected to homepage. I have created a few accounts and the same thing.

 

Please does anyone have any solutions? This is my first time with oscommerce and used DirectAdmin Control Panel with Installatron to install oscommerce.

Link to comment
Share on other sites

  • 7 months later...

I had the same problem after migrating from a PHP4MYSQL4 -> PHP5MYSQL5 server.

I've figured out how to fix it. In includes/configure.php just had to leave the cookie domain blank.

 

define('HTTP_COOKIE_PATH', '/');

define('HTTP_COOKIE_DOMAIN', '');

 

Hope that helps.

Link to comment
Share on other sites

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

×
×
  • Create New...