Jump to content
  • Checkout
  • Login
  • Get in touch

osCommerce

The e-commerce.

Links dont work


Guest

Recommended Posts

Hi and hello.

 

A friend as been working with oscomerce and some how he as managed to change some thing that as stopped the links working from images. he is adement he as not changed anything but other than that I cannot think of any other reason why the should stop working, Instead of showing something like

 

http://domain.com/product_info.php?cPath=50&products_id=420

 

the links are showing

 

http://domain.com/-p-431.html

 

which just take you to a 404 page not found

 

can any body sugest what he might have changed to cause this in oscommerce, or what could cause it if he as not changed anything, which i suspect he has.

 

Thanks..

Link to comment
Share on other sites

Hi and hello.

 

A friend as been working with oscomerce and some how he as managed to change some thing that as stopped the links working from images. he is adement he as not changed anything but other than that I cannot think of any other reason why the should stop working, Instead of showing something like

 

http://domain.com/product_info.php?cPath=50&products_id=420

 

the links are showing

 

http://domain.com/-p-431.html

 

which just take you to a 404 page not found

 

can any body sugest what he might have changed to cause this in oscommerce, or what could cause it if he as not changed anything, which i suspect he has.

 

Thanks..

 

off the top of my head the only thing I can suggest it to look in catalog/includes/filenames.php and check line 48, should look like:

 

define('FILENAME_PRODUCT_INFO', 'product_info.php');

Link to comment
Share on other sites

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

×
×
  • Create New...