Jump to content
  • Checkout
  • Login
  • Get in touch

osCommerce

The e-commerce.

shared ssl and admin not working


will32

Recommended Posts

Hi,

 

Does anyone know hoe to get shared ssl working with the os commerce administration section.

 

thanks

 

 

Have you tried to set it up in your admin/includes/configure.php file? If you have it working in your catalog section then you can look at your includes/configure.php for the correct info.

The Knowledge Base is a wonderful thing.

Do you have a problem? Have you checked out Common Problems?

There are many very useful osC Contributions

Are you having trouble with a installed contribution? Have you checked out the support thread found Here

BACKUP BACKUP BACKUP!!! You did backup, right??

Link to comment
Share on other sites

Have you tried to set it up in your admin/includes/configure.php file? If you have it working in your catalog section then you can look at your includes/configure.php for the correct info.

 

Hi,

 

Thanks for gettinh back to me. Yes i have got the store working for shared SSL, but cannot figure out how to get the admin part working. I have looked at the files, but cannot work out what to put in the admin config, I entered the path of my shared ssl server, but nothing happened. Any ideas.

 

Thanks

Link to comment
Share on other sites

Can you please share with us how you got the store working with shared SSL?

Are you just using SSL for checkout?

I always get confused between 'catalog/includes/configure', and 'catalog/admin/includes/configure'.

 

Maybe that helps?

Link to comment
Share on other sites

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

×
×
  • Create New...