Jump to content
  • Checkout
  • Login
  • Get in touch

osCommerce

The e-commerce.

Sign in to follow this  
toyicebear

Basic Design Pack Support

Recommended Posts

just remove the background like so..

 

Wow, didn't know it was so simple. thanks.


my nick is bushman...as in herbal tea remedy.

Share this post


Link to post
Share on other sites
Guest
Hi you have several options...

 

1. you can make the total site with wider in stylesheet.css

 

or

 

2. you can set the image size in your admin to be less wide.

 

or

 

3. you can modify includes/modules?new_products.php to only show 2 product/images pr. row.

 

 

Thanks for the given options, but i am sorry, i do not understand what to do right now. I think option 1 is good for me,

but how or what do i have to change in styleshees.ccs. You mean this? ;

.fixcenter {

width: 850px; and then change this to e.g. 1000px?

 

But if I do this, then people with lower screenresolution have to scroll from left to right, so how can we fix it, that people don't have to scroll

and that background right-top-header and right-top-nagivation-header is filled automaticly with the background color given in the stylesheet?

So for examle, the header background will fill white color automaticly and navigation below header automaticly fill blue color.

(www.prohippo.nl)

 

Hope you understand what i am saying, because i dont know how to explain it correctly.(my english s*cks)

 

----------

 

Then also if you see on my index page, the new product module, you see the images are not aligned very nice, i think i like it better

if it is one alignment, now it looks like 3 different heights. It seems like the images are aligned top of the box, can this also be set to bottom?

 

------

 

Well thats all, hope you can help me once more toyicebear or anybody else.

 

With kind regards,

 

Rob Veraar

Share this post


Link to post
Share on other sites
Thanks for the given options, but i am sorry, i do not understand what to do right now. I think option 1 is good for me,

but how or what do i have to change in styleshees.ccs. You mean this? ;

.fixcenter {

width: 850px; and then change this to e.g. 1000px?

 

But if I do this, then people with lower screenresolution have to scroll from left to right, so how can we fix it, that people don't have to scroll

and that background right-top-header and right-top-nagivation-header is filled automaticly with the background color given in the stylesheet?

So for examle, the header background will fill white color automaticly and navigation below header automaticly fill blue color.

(www.prohippo.nl)

 

If you do not want to increase the site width, then do one of the following as suggested earlier:

 

2. you can set the image size in your admin to be less wide.

 

or

 

3. you can modify includes/modules?new_products.php to only show 2 product/images pr. row.

 

And please do not "Litter" up the support tread by re-asking questions where suggestions/help has been given already.

Share this post


Link to post
Share on other sites
Guest

ok toyicebear,

 

you are right, i was littering the forum. Sorry for this, you already gave me the answer! Thank you, I have made it working now.

 

But could you please help me with this last problem; www.prohippo.nl

On my index page, the new product module, you see the images are not aligned very nice, i think i like it better

if it is one alignment, now it looks like 3 different heights. It seems like the images are aligned top of the box, can this also be set to bottom?

 

Thank you in advance,

 

Rob

Share this post


Link to post
Share on other sites
ok toyicebear,

 

you are right, i was littering the forum. Sorry for this, you already gave me the answer! Thank you, I have made it working now.

 

But could you please help me with this last problem; www.prohippo.nl

On my index page, the new product module, you see the images are not aligned very nice, i think i like it better

if it is one alignment, now it looks like 3 different heights. It seems like the images are aligned top of the box, can this also be set to bottom?

 

Thank you in advance,

 

Rob

 

this can be adjusted in this file includes/modules/new_products.php

Share this post


Link to post
Share on other sites
Guest

toyicebear,

 

Thanks for the support pack.

 

I was just wondering how to remove the box without the image beside "What's New Here".

 

Can it be done? Dun like the square box.... hehe

Share this post


Link to post
Share on other sites
toyicebear,

 

Thanks for the support pack.

 

I was just wondering how to remove the box without the image beside "What's New Here".

 

Can it be done? Dun like the square box.... hehe

 

There are some 1x1 transparent images in the /images/ folder

 

resize them and make them lets say 50x50 px and it will be ok.

Share this post


Link to post
Share on other sites
Guest
There are some 1x1 transparent images in the /images/ folder

 

resize them and make them lets say 50x50 px and it will be ok.

 

 

Yeap, sure, thanks for feedback....

 

I still have a long way to learn... ha ha

Share this post


Link to post
Share on other sites

New version, BDP 2.5 added to the contributions section.

 

Changes from 2.4 to 2.5

 

Due to a function in the new thumbnailer, some of the default 1x1 px images would not show, these images have now been resized to 50x50px.

Share this post


Link to post
Share on other sites
Guest
New version, BDP 2.5 added to the contributions section.

 

Changes from 2.4 to 2.5

 

Due to a function in the new thumbnailer, some of the default 1x1 px images would not show, these images have now been resized to 50x50px.

 

I used your contrib and got the exact look I was looking for. But ever since I installed it, the whole site got very slow. I just made a couple of changes to the mod:

changed the margin color

Added a gif file across the top to replace the OSC logo

changed the 20 px at the top to 0

Any idea what could have caused it to slow down?

Thanks in advance

Share this post


Link to post
Share on other sites
I used your contrib and got the exact look I was looking for. But ever since I installed it, the whole site got very slow. I just made a couple of changes to the mod:

changed the margin color

Added a gif file across the top to replace the OSC logo

changed the 20 px at the top to 0

Any idea what could have caused it to slow down?

Thanks in advance

 

 

It should not slow down the site in any noticable way....

 

It should actually make it faster due to the use of an automatic thumbnails generator.

 

But do make sure that you have show category count set to false in admin under configuration >> my store

Edited by toyicebear

Share this post


Link to post
Share on other sites

Hi,

 

I am using this template on my store, but I don't seem to be able to see prodcut attributes in the main store even though I have added some in the admin section.

 

Any help would be appreciated.

 

Cheers Dan

Share this post


Link to post
Share on other sites
Hi,

 

I am using this template on my store, but I don't seem to be able to see prodcut attributes in the main store even though I have added some in the admin section.

 

Any help would be appreciated.

 

Cheers Dan

 

You make attributes and assign them to individual products in admin under catalog >> product attributes

 

Step 1. make options and attributes

Step 2. assign options and attributes to the individual products

Share this post


Link to post
Share on other sites

Have you done any changes to the files?

 

Standard oscommerce with BDP added should show attributes on the product info page.

Share this post


Link to post
Share on other sites
Have you done any changes to the files?

 

Standard oscommerce with BDP added should show attributes on the product info page.

 

 

I have made some modifications to column_left and column_right also added lightbox. It's funny I don't get any attributes displayed with the product instead of errors or empty drop downs.

 

Which files do a I need to look in to make sure attributes will be displayed?

 

Cheers Dan

Share this post


Link to post
Share on other sites

I have changed the store back to product_info.php, instead of the lightbox one and this seems to work.

 

I will post my problem in the lightbox contrib if there is one.

 

Thanks for all your help

 

Dan

Share this post


Link to post
Share on other sites

Hey all, please help me here. I was trying to install a fresh copy of OSC2.2, followed by the Design Pack 2.5.

 

This is what I did:

 

1. Installed the OSC2.2 (WORKS)

2. uploaded the catalog from design pack into the htdoc (home folder) of the server, it replaced original files. (Now when i go to my localhost, I see a blank white page)

3. I try to rename every html_output-whatever.php to html_output.php to see if anything will show on localhost, no luck....I'm stuck.

 

I tried those steps a number of times, fresh installs, etc. :blink:

 

Can anyone give me more detailed instructions how to install the Design Pack?

Edited by dollarstore

Share this post


Link to post
Share on other sites
Hey all, please help me here. I was trying to install a fresh copy of OSC2.2, followed by the Design Pack 2.5.

 

This is what I did:

 

1. Installed the OSC2.2 (WORKS)

2. uploaded the catalog from design pack into the htdoc (home folder) of the server, it replaced original files. (Now when i go to my localhost, I see a blank white page)

3. I try to rename every html_output-whatever.php to html_output.php to see if anything will show on localhost, no luck....I'm stuck.

 

I tried those steps a number of times, fresh installs, etc. :blink:

 

Can anyone give me more detailed instructions how to install the Design Pack?

 

 

Thats how you do it....just upload and overwrite....

 

 

Most problems like you describe comes from the mentioned includes/functions/html_output.php and your server/hostings support for automatic thumbnails.

 

Try to use the html_output.php file without automatic thumbnails.

Share this post


Link to post
Share on other sites
Thats how you do it....just upload and overwrite....

 

 

Most problems like you describe comes from the mentioned includes/functions/html_output.php and your server/hostings support for automatic thumbnails.

 

Try to use the html_output.php file without automatic thumbnails.

 

Thanks for the quick respond Nick, I tried every "html_output.php" file in the package, but the closest thing I got to anything working was the header by itself show up.

 

Were you talking about html_output-nothumb.php?

Edited by dollarstore

Share this post


Link to post
Share on other sites
Thanks for the quick respond Nick, I tried every "html_output.php" file in the package, but the closest thing I got to anything working was the header by itself show up.

 

Were you talking about html_output-nothumb.php?

 

yes

Share this post


Link to post
Share on other sites

Hi again,

 

I would like to make a subtle change to the categories box, after each category I would like it to display the number of items in that category rather then display it under the category name.

 

Cheers Dan

Share this post


Link to post
Share on other sites
Hi again,

 

I would like to make a subtle change to the categories box, after each category I would like it to display the number of items in that category rather then display it under the category name.

 

Cheers Dan

 

 

This you can do by modifying includes/boxes/categories.php

Share this post


Link to post
Share on other sites
Guest
This you can do by modifying includes/boxes/categories.php

 

 

Hello i have this a problem with the infobox categories:

 

imgdv6.jpg

 

Can help me?

Share this post


Link to post
Share on other sites
Guest

hello i have resolved

thanks

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
Sign in to follow this  

×