Jump to content
  • Checkout
  • Login
  • Get in touch

osCommerce

The e-commerce.

Broken link but where is the code


Guest

Recommended Posts

Ok ive got a broken link but I cant find where the code is so this should be easy for someone out there. I click on a category and it opens all the products in that and to the right of 'lets see what we have here' is the broken link, thanks!

Link to comment
Share on other sites

Normally you would have a manufacturer's drop menu here - in admin>>configuration>>product listing set 'Display Category/Manufacturer Filter' to '0' (zero)

 

Matti

Link to comment
Share on other sites

Nope its still broken link Its supposed to be a picture like on the main page its a man sat at a desk the pic on each category is missing and i want to take it out of the code of repair the link, thanks! www.ratspot.com/shop/catalog

Link to comment
Share on other sites

Nope its still broken link Its supposed to be a picture like on the main page its a man sat at a desk the pic on each category is missing and i want to take it out of the code of repair the link, thanks! www.ratspot.com/shop/catalog

You need to set your category image to table_background_default.gif if you want the default image or specify a new image for each cat

Dont forget to Search. Your problem has already been fixed before.<br>

Please visit Manchester-Fireworks.com.

Link to comment
Share on other sites

Your store is misconfigured - your links are all https (secure) - you do not have the image in your secure /images/ directory.

 

in /includes/configure.php you should have the following setting:

 

 ?define('HTTP_SERVER', 'http://www.ratspot.com');

 

Matti

Link to comment
Share on other sites

Your store is misconfigured - your links are all https (secure) - you do not have the image in your secure /images/ directory.

 

in /includes/configure.php you should have the following setting:

 

 ?define('HTTP_SERVER', 'http://www.ratspot.com');

 

Matti

The image in question has an img src of "https://df10.dot5hosting.com/~ratspotc/shop/catalog/images/" so its not defined correctly in the cat

Dont forget to Search. Your problem has already been fixed before.<br>

Please visit Manchester-Fireworks.com.

Link to comment
Share on other sites

Ok I've changed the http server to www.ratspot.com what have i got to do now or what have i got to change to make the pic work now? Im a novice if you hadnt guessed ;-)

Link to comment
Share on other sites

and also why when i type in www.ratspot.com/shop does it come up with directory of files shudnt that be hidden somehow or shouldt it just direct me straight away to front page? thanks

Link to comment
Share on other sites

and also why when i type in www.ratspot.com/shop does it come up with directory of files shudnt that be hidden somehow or shouldt it just direct me straight away to front page? thanks

You need to go into your admin section and edit the cat with the incorrect image, this should be set to table_background_default.gif if you want the same image as on the homepage.

Dont forget to Search. Your problem has already been fixed before.<br>

Please visit Manchester-Fireworks.com.

Link to comment
Share on other sites

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

×
×
  • Create New...