Jump to content
  • Checkout
  • Login
  • Get in touch

osCommerce

The e-commerce.

problems with mysql 4.1.10a-log?


doug148

Recommended Posts

Hi. I set up a site for my dad (www.deandel.com).

 

This used to work at one time, but then a couple of months ago my ISP (www.textdrive.com) upgraded their servers, and at that time, moved from mysql 3.23? to v4.1.10a-log.

 

They may also have upgraded PHP, I don't know (yet) how to check what version is being used.

 

The site used to work, now it doesn't work properly. For example, from the main page if you click on one of the "new products", it will say "product not found" but if I just use mysql i can confirm that the product_id is really in the products table.

 

If anyone can give me a few hints as to whether i need to change some config settings, or where error/log messages are kept so i can correct this, i would appreciate it.

 

doug

Link to comment
Share on other sites

There's a thread at http://www.oscommerce.com/forums/index.php?showtopic=144095

 

dealing with msql 4.10X. This might get you started on a solution.

 

BTW, your front page images are huge and take too long to load. You should resize them. I didn't try to check any others.

Local: Mac OS X 10.5.8 - Apache 2.2/php 5.3.0/MySQL 5.4.10 • Web Servers: Linux

Tools: BBEdit, Coda, Versions (Subversion), Sequel Pro (db management)

Link to comment
Share on other sites

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

×
×
  • Create New...