Jump to content
  • Checkout
  • Login
  • Get in touch

osCommerce

The e-commerce.

Attribute Sets NOT showing in product description


sfera

Recommended Posts

sry about 2nd post...title had a type

 

I just installed Attribute sets v5.5 and when i create a set and apple it to a product it tells me that the product has updated successfully. Then i got to my catalog to read the product descripton and its not there.

 

anyone know what could be wrong here?

Link to comment
Share on other sites

sry about 2nd post...title had a type

 

I just installed Attribute sets v5.5 and when i create a set and apple it to a product it tells me that the product has updated successfully. Then i got to my catalog to read the product descripton and its not there.

 

anyone know what could be wrong here?

anyone out there?

Link to comment
Share on other sites

Are you shure you followed all of the instructions and didn't miss a line?

i went throught it exactly and then i redid it again thinking that i may have and everything is in place

 

i mean i can create attribute sets and everything just they dont apply to the products although it says it has updated the product....its strange

Edited by sfera
Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Unfortunately, your content contains terms that we do not allow. Please edit your content to remove the highlighted words below.
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Create New...