Jump to content
  • Checkout
  • Login
  • Get in touch

osCommerce

The e-commerce.

Please review my site


firbest

Recommended Posts

OK, from the top:

 

1. Try playing with your stylesheet.css. A few small changes in this file can really personalise the look of your store. It is apparent looking at your site that you have put lots of time and effort in, but it still LOOKS like the stock osc site.

2. You have LOADS of language options. However, the products do not have descriptions in the foreign languages. If I only spoke Greek, this would really p#*& me off! Either lose them or populate the descriptions fully. You also have a few box headings which arent defined in foreign languages, and therefore throw the layout of your site out if a language is selected.

3. The Oscommerce text at the bottom. Its not a link, so either make it a link which matches the style of the rest of your site, or lose it altogether - btw, it has to be a link for your site to be reviewed in this section of the forums...;)

4. I think you are on a shared server, as the first time i went around your site it worked fine, now I keep getting another jewellery store when I click your links. Quite funny, 'cos apart from the header logo and the actual content, it looks just like your site......Seach the forums for how to fix errorrs on shared servers, been addressed loads of times, dont want to flog an old horse etc. etc.

 

 

:blink: Ummm, cant help anymore, sorry. Everytime i try to go through your site I end up at the hairaccessory site instead. Until you fix that one, you're pretty much stuck - you wont get any orders! Good luck, and let us know when you are ready for some more (hopefully) constructive criticism.... :blush:

Please note - if I have suggested a contrib above, it doesnt mean it will work! Most of the contribs are not ones I've used, but may be useful for your particular problem....

Have you tried a refined search? Chances are your problem has already been dealt with elsewhere on the forums.....

if (stumped == true) {

return(square_one($start_over)

} else {

$random_query = tep_fetch_answer($forum_query)

}

Link to comment
Share on other sites

Thanks a lot to spot the error as i am trying my best to fix it as it came by the contributiuon Number 2823 and i have removed it but still it has not fixed the error i hope some one knows how to remove the error.

 

Thank you

 

I will let you know when i am ready for more suggestions :D

 

Once again thank you to all and i have just fixed the link powered by oscommerce

Link to comment
Share on other sites

Thanks a lot to spot the error as i am trying my best to fix it as it came by the contributiuon Number 2823 and i have removed it but still it has not fixed the error i hope some one knows how to remove the error.

 

Thank you

 

I will let you know when i am ready for more suggestions :D

 

Once again thank you to all and i have just fixed the link powered by oscommerce

 

I hope someone can tell me how to fix the error as i am not sure if it is contribution number 2823 i am not sure how it happened please anyone help me.

 

Thank you

Link to comment
Share on other sites

Hi m8

 

You were right about the shared server and the link to some other website has been fixed.

 

The powered by oscommerce has been fixed with a link.

 

Would like some suggestions on which colour to use on the website so i can change it in stylesheet.css :lol:

Link to comment
Share on other sites

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

×
×
  • Create New...