Jump to content
  • Checkout
  • Login
  • Get in touch

osCommerce

The e-commerce.

No images showing on my Catalog


Guest

Recommended Posts

Finally got osCommerce to work with apache2/Xp Pro/PHP4. When I login to catalog the images are not showing! What am I doing wrong please?

 

Ta.

Link to comment
Share on other sites

It will probably be a setting in your includes/configure.php which is slightly out - try posting the contents of your file here (blank out the database info or dont include it for security reasons)

Please note - if I have suggested a contrib above, it doesnt mean it will work! Most of the contribs are not ones I've used, but may be useful for your particular problem....

Have you tried a refined search? Chances are your problem has already been dealt with elsewhere on the forums.....

if (stumped == true) {

return(square_one($start_over)

} else {

$random_query = tep_fetch_answer($forum_query)

}

Link to comment
Share on other sites

It will probably be a setting in your includes/configure.php which is slightly out - try posting the contents of your file here (blank out the database info or dont include it for security reasons)

 

Cheers, here is the file:

 

<?php

/*

$Id: configure.php,v 1.14 2003/07/09 01:15:48 hpdl Exp $

 

osCommerce, Open Source E-Commerce Solutions

http://www.oscommerce.com

 

Copyright © 2003 osCommerce

 

Released under the GNU General Public License

*/

 

// Define the webserver and path parameters

// * DIR_FS_* = Filesystem directories (local/physical)

// * DIR_WS_* = Webserver directories (virtual/URL)

define('HTTP_SERVER', 'localhost'); // eg, http://localhost - should not be empty for productive servers

define('HTTPS_SERVER', 'localhost'); // eg, https://localhost - should not be empty for productive servers

define('ENABLE_SSL', true); // secure webserver for checkout procedure?

define('HTTP_COOKIE_DOMAIN', '');

define('HTTPS_COOKIE_DOMAIN', '');

define('HTTP_COOKIE_PATH', '');

define('HTTPS_COOKIE_PATH', '');

define('DIR_WS_HTTP_CATALOG', '');

define('DIR_WS_HTTPS_CATALOG', '');

define('DIR_WS_IMAGES', 'images/');

define('DIR_WS_ICONS', DIR_WS_IMAGES . 'icons/');

define('DIR_WS_INCLUDES', 'includes/');

define('DIR_WS_BOXES', DIR_WS_INCLUDES . 'boxes/');

define('DIR_WS_FUNCTIONS', DIR_WS_INCLUDES . 'functions/');

define('DIR_WS_CLASSES', DIR_WS_INCLUDES . 'classes/');

define('DIR_WS_MODULES', DIR_WS_INCLUDES . 'modules/');

define('DIR_WS_LANGUAGES', DIR_WS_INCLUDES . 'languages/');

 

define('DIR_WS_DOWNLOAD_PUBLIC', 'pub/');

define('DIR_FS_CATALOG', dirname($HTTP_SERVER_VARS['SCRIPT_FILENAME']));

define('DIR_FS_DOWNLOAD', DIR_FS_CATALOG . 'download/');

define('DIR_FS_DOWNLOAD_PUBLIC', DIR_FS_CATALOG . 'pub/');

 

// define our database connection

define('DB_SERVER', 'localhost'); // eg, localhost - should not be empty for productive servers

define('DB_SERVER_USERNAME', 'abc');

define('DB_SERVER_PASSWORD', 'abc');

define('DB_DATABASE', 'abc');

define('USE_PCONNECT', 'false'); // use persistent connections?

define('STORE_SESSIONS', 'mysql'); // leave empty '' for default handler or set to 'mysql'

?>

Link to comment
Share on other sites

OK, here goes. This is your file with suggestions added by me (the stuff in red you do not want to copy into your configure file - this is for your info only)

 

 

define('HTTP_SERVER', 'localhost'); // eg, http://localhost - should not be empty for productive serverstry putting in your url here

define('HTTPS_SERVER', 'localhost'); // eg, https://localhost - should not be empty for productive serversif you arent using secure pages, leave these settings empty, if you are, then you need to configure these AS WELL in the same way for each corresponding instruction for the HTTP line.

define('ENABLE_SSL', true); // secure webserver for checkout procedure?

define('HTTP_COOKIE_DOMAIN', '');shouldnt affect the images, but you should configure this in the format .yourstore.com - the dot at the start is important!

define('HTTPS_COOKIE_DOMAIN', '');

define('HTTP_COOKIE_PATH', '');as for the catalog instructions below...

define('HTTPS_COOKIE_PATH', '');

define('DIR_WS_HTTP_CATALOG', '');is your osc store in a subfolder - i.e. yourstore.com/catalog? If it is, the name of the subfolder needs to go here in the format /catalog/ - if not, you need a / in here.

define('DIR_WS_HTTPS_CATALOG', '');

define('DIR_WS_IMAGES', 'images/');

 

 

 

That should sort out a lot of problems with your store and images. Hope that helps in some way.

Please note - if I have suggested a contrib above, it doesnt mean it will work! Most of the contribs are not ones I've used, but may be useful for your particular problem....

Have you tried a refined search? Chances are your problem has already been dealt with elsewhere on the forums.....

if (stumped == true) {

return(square_one($start_over)

} else {

$random_query = tep_fetch_answer($forum_query)

}

Link to comment
Share on other sites

OK, here goes. This is your file with suggestions added by me (the stuff in red you do not want to copy into your configure file - this is for your info only)

define('HTTP_SERVER', 'localhost'); // eg, http://localhost - should not be empty for productive serverstry putting in your url here

define('HTTPS_SERVER', 'localhost'); // eg, https://localhost - should not be empty for productive serversif you arent using secure pages, leave these settings empty, if you are, then you need to configure these AS WELL in the same way for each corresponding instruction for the HTTP line.

define('ENABLE_SSL', true); // secure webserver for checkout procedure?

define('HTTP_COOKIE_DOMAIN', '');shouldnt affect the images, but you should configure this in the format .yourstore.com - the dot at the start is important!

define('HTTPS_COOKIE_DOMAIN', '');

define('HTTP_COOKIE_PATH', '');as for the catalog instructions below...

define('HTTPS_COOKIE_PATH', '');

define('DIR_WS_HTTP_CATALOG', '');is your osc store in a subfolder - i.e. yourstore.com/catalog? If it is, the name of the subfolder needs to go here in the format /catalog/ - if not, you need a / in here.

define('DIR_WS_HTTPS_CATALOG', '');

define('DIR_WS_IMAGES', 'images/');

That should sort out a lot of problems with your store and images. Hope that helps in some way.

 

 

Tony, this did the trick. Thanks for your help.

Regards,

Chris

Link to comment
Share on other sites

:P Glad it worked!

Please note - if I have suggested a contrib above, it doesnt mean it will work! Most of the contribs are not ones I've used, but may be useful for your particular problem....

Have you tried a refined search? Chances are your problem has already been dealt with elsewhere on the forums.....

if (stumped == true) {

return(square_one($start_over)

} else {

$random_query = tep_fetch_answer($forum_query)

}

Link to comment
Share on other sites

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

×
×
  • Create New...