Jump to content
  • Checkout
  • Login
  • Get in touch

osCommerce

The e-commerce.

Possible database error in All-prods-v4.0


mcfar2

Recommended Posts

I recently installed the All-Prods_v4.0 contribution to my site. Everything went well, until I clicked on one of my other product categories. Then I would get an error from the database. I traced the problem to line 126 in the categories.php file included in the contribution. The SQL is:

$categories_query = tep_db_query("select c.categories_id, cd.categories_name, c.parent_id from " . TABLE_CATEGORIES . " c, " . TABLE_CATEGORIES_DESCRIPTION . " cd where and c.parent_id = '" . (int)$value . "' and c.categories_id = cd.categories_id and cd.language_id='" . (int)$languages_id ."' order by sort_order, cd.categories_name");

 

I had to delete the "and" after the "where" to fix it. I am curious if other people have had this problem and if this needs to be addressed in the contribution?

 

I had searched the forums for info about this problem and did find another post that mentioned the problem and the fix, but not much else. Just thought I would post this in case others have had the same problem.

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Unfortunately, your content contains terms that we do not allow. Please edit your content to remove the highlighted words below.
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Create New...