Jump to content
  • Checkout
  • Login
  • Get in touch

osCommerce

The e-commerce.

Language packet


p-j

Recommended Posts

i have got date problem. Where i change dete in other language (i have finnish

language packet) but it show wrongly:

 

Thursdayna, 05. Mayta, 2005 434 vierailua alkaen Wednesdayna, 27. Aprilta,

2005

 

its should be:

 

Torstaina,05 Toukokuuta 2005 434 vierailua alkaen Keskiviikkona, 27.

Hutikuuta. 2005

 

pertti

Link to comment
Share on other sites

To make my point, ill just use my native language :)

 

Elikk?s, n?in ?kki? hatusta vedettyn? tulis mieleen ett? voisit tarkistaa kansiosta catalog/includes/languages sellasen tiedoston kuin finnish.php ja siell? ihan alussa pit?isi olla t?ll?isia asetuksia, jos sun omat ei ole samanlaiset voit koittaa vaihtaa ne asetukset n?ihin mit? t?ss? on:

 

@setlocale(LC_TIME, 'fi_FI.ISO_8859-1');

 

define('DATE_FORMAT_SHORT', '%d.%m.%Y'); // this is used for strftime()

define('DATE_FORMAT_LONG', '%Ana, %d. %Bta, %Y'); // this is used for strftime()

define('DATE_FORMAT', 'd.m.Y'); // this is used for date()

define('DATE_TIME_FORMAT', DATE_FORMAT_SHORT . ' %H:%M:%S');

 

Mutta muista ottaa varmuuskopio ensin omasta finnish.php tiedostostasi ennenkuin teet muutoksia, ja varman p??lle en osaa sanoa onko asia v?ltt?m?tt? t?st? kiinni mutta puol 2 aikaa y?ll? ei heti tullu muutakaan mieleen :D

 

VB

Link to comment
Share on other sites

To make my point, ill just use my native language :)

 

Elikk?s, n?in ?kki? hatusta vedettyn? tulis mieleen ett? voisit tarkistaa kansiosta catalog/includes/languages sellasen tiedoston kuin finnish.php ja siell? ihan alussa pit?isi olla t?ll?isia asetuksia, jos sun omat ei ole samanlaiset voit koittaa vaihtaa ne asetukset n?ihin mit? t?ss? on:

 

@setlocale(LC_TIME, 'fi_FI.ISO_8859-1');

 

define('DATE_FORMAT_SHORT', '%d.%m.%Y');  // this is used for strftime()

define('DATE_FORMAT_LONG', '%Ana, %d. %Bta, %Y'); // this is used for strftime()

define('DATE_FORMAT', 'd.m.Y'); // this is used for date()

define('DATE_TIME_FORMAT', DATE_FORMAT_SHORT . ' %H:%M:%S');

 

Mutta muista ottaa varmuuskopio ensin omasta finnish.php tiedostostasi ennenkuin teet muutoksia, ja varman p??lle en osaa sanoa onko asia v?ltt?m?tt? t?st? kiinni mutta puol 2 aikaa y?ll? ei heti tullu muutakaan mieleen :D

 

VB

 

Jep olen muuttanut nuo jo aikoja sitten kuitenkin antaa p?iv?m??r?n v??rin. itseasiasassa keskiviikkona ne olivat oikein seuraavana p?iv?n? v??rin..

Link to comment
Share on other sites

I was thinking the same thing.......I think

jes

today:

perjantaina, 13. toukokuuta, 2005 589 vierailua alkaen keskiviikkona, 27. huhtikuuta, 2005

 

yesterday:

Thursdayna, 05. Mayta, 2005 434 vierailua alkaen Wednesdayna, 27. Aprilta, 2005

 

ja nuo:

 

@setlocale(LC_TIME, 'fi_FI.ISO_8859-1');

 

define('DATE_FORMAT_SHORT', '%d.%m.%Y'); // this is used for strftime()

define('DATE_FORMAT_LONG', '%Ana, %d. %Bta, %Y'); // this is used for strftime()

define('DATE_FORMAT', 'd.m.Y'); // this is used for date()

define('DATE_TIME_FORMAT', DATE_FORMAT_SHORT . ' %H:%M:%S');

 

muutin jo ennen asennusta....

Link to comment
Share on other sites

Oukei, no hyv? ett? sait toimimaan :)

 

VB

 

itseasiassa en ole saannut toimimaan olen pelleillyt jo viikon ton asian kanssa ja kokeillut sit? omalla koneellakin mut se n?ytt?? oikein osan p?ivist? ja osan v??rin, kuten edellisess? viestiss? laitoin.

Link to comment
Share on other sites

Jahas, not sit m? ymm?rsin v?h? v??rin ton edellisen viestin, elikk?s siis tietyt p?iv?t se n?ytt?? oikein ja jotkut p?iv?t v??rin..

 

Kuulostaa kyll? eritt?in oudolta hommalta, eip? ole itsell? ikin? tullut vastaan vastaavaa, ei kyll? heti tule mieleen mit??n ideaakaan kuinka sen korjais, teoriassahan ainakaan itse koodissa ei pit?isi olla mit??n h?mminki?, ettei olis serverin puolella s??d?iss? mit??n?

 

VB

Link to comment
Share on other sites

Jahas, not sit m? ymm?rsin v?h? v??rin ton edellisen viestin, elikk?s siis tietyt p?iv?t se n?ytt?? oikein ja jotkut p?iv?t v??rin..

 

Kuulostaa kyll? eritt?in oudolta hommalta, eip? ole itsell? ikin? tullut vastaan vastaavaa, ei kyll? heti tule mieleen mit??n ideaakaan kuinka sen korjais, teoriassahan ainakaan itse koodissa ei pit?isi olla mit??n h?mminki?, ettei olis serverin puolella s??d?iss? mit??n?

 

VB

 

niin kaikki pit?isi olla ok koodit ym. mutta t?n??n lauantainakin n?ytt?? t?lt?:

Saturdayna, 14. Mayta, 2005 595 vierailua alkaen Wednesdayna, 27. Aprilta, 2005

 

ja kohdassa :

Uudet tuotteet: May

 

mist?h?n nuo saisi pois kokonaan ?

tuo p?iv?m??r? ja Uudet tuotteet ilman kuukauden n?ytt??

 

pit?? kysell? palveluntarjoojalta serverin asetuksista..

Link to comment
Share on other sites

Pois saaminenhan k?y ihan helposti,

 

catalog/includes/footer.php

 

Etsi t?ll?nen kohta:

<td class="footer">  <?php echo strftime(DATE_FORMAT_LONG); ?>  </td>

<td align="right" class="footer">  <?php echo $counter_now . ' ' . FOOTER_TEXT_REQUESTS_SINCE . ' ' . $counter_startdate_formatted; ?>  </td>

 

T?ss? voi siis s??t?? sen p?iv?m??r?n n?kymist?, ja jos haluat kuitenkin n?ytt?? montako k?vij??(sivuhakua) sun sivuilla on ollut niin voit tehd? vastaavat muutokset (eli kommentoida(#) koodista vaan pois ne mit? et halua n?kyv?n, tai poistaa turhat osat)

 

Muuta:

<td class="footer">  <?php #echo strftime(DATE_FORMAT_LONG); ?>  </td>

<td align="right" class="footer">  <?php echo $counter_now; ?>nbsp; </td>

 

 

Ja sitten kuinka poistetaan se kuukausi n?kym?st? uusista tuotteista,

 

catalog/includes/languages/finnish/index.php

 

Etsi:

define('TABLE_HEADING_NEW_PRODUCTS', 'Uudet tuotteet: %s');

 

Muuta:

define('TABLE_HEADING_NEW_PRODUCTS', 'Uudet tuotteet');

 

 

N?ill? pit?isi toimia, omalla saitillani en ole alempaa vinkki? itte laittanut kun en sit? boxia k?yt? mutta olen 100% varma ett? se kyll? menee tolla.

 

Mutta koita n?ill? :thumbsup:

 

VB

Link to comment
Share on other sites

Pois saaminenhan k?y ihan helposti,

 

catalog/includes/footer.php

 

Etsi t?ll?nen kohta:

    <td class="footer">  <?php echo strftime(DATE_FORMAT_LONG); ?>  </td>

    <td align="right" class="footer">  <?php echo $counter_now . ' ' . FOOTER_TEXT_REQUESTS_SINCE . ' ' . $counter_startdate_formatted; ?>  </td>

 

T?ss? voi siis s??t?? sen p?iv?m??r?n n?kymist?, ja jos haluat kuitenkin n?ytt?? montako k?vij??(sivuhakua) sun sivuilla on ollut niin voit tehd? vastaavat muutokset (eli kommentoida(#) koodista vaan pois ne mit? et halua n?kyv?n, tai poistaa turhat osat)

 

Muuta:

    <td class="footer">  <?php #echo strftime(DATE_FORMAT_LONG); ?>  </td>

    <td align="right" class="footer">  <?php echo $counter_now; ?>nbsp; </td>

Ja sitten kuinka poistetaan se kuukausi n?kym?st? uusista tuotteista,

 

catalog/includes/languages/finnish/index.php

 

Etsi:

define('TABLE_HEADING_NEW_PRODUCTS', 'Uudet tuotteet: %s');

 

Muuta:

define('TABLE_HEADING_NEW_PRODUCTS', 'Uudet tuotteet');

N?ill? pit?isi toimia, omalla saitillani en ole alempaa vinkki? itte laittanut kun en sit? boxia k?yt? mutta olen 100% varma ett? se kyll? menee tolla.

 

Mutta koita n?ill?  :thumbsup:

 

VB

 

 

Jep pit?? koittaa kun tulen reissusta .... Kiitos.

 

p-j

Link to comment
Share on other sites

Hienosti toimi ei tarvitse peuhata noitten p?iv?m??rien kanssa..

 

Muuten miten noita rekist?r?itymistietoja voi muokata, jos haluaa poistaa joitkin kohtia esim. maa valinta ym pakollinen kohta?

 

p-j

Link to comment
Share on other sites

Hyv? ett? toimi :thumbsup:

 

Rekister?itymistietoja voi jonkin verran muistaakseni suoraan hallinnon puolelta ottaa pois p??lt?, osan voi tietysti ottaa suoraan koodistakin pois.

 

Sit? maa kohtaa en suosittelis ottamaan pois, se verkkokauppa kun tuntuu k?ytt?v?n sit? muihinkin asioihin kuin vaan ilmoittamaan asiakkaan maan, kuten joihinkin veron laskemis juttuihin, itse joskus kokeilin mutta t?rm?sin vaan mittaviin ongelmiin :P tietysti voit poistaa muut maa -vaihtoehdot jolloin se Suomi j?? siihen oletus vaihtoehdoks eik? asiakkaan tarvi siihen edes koskea.

 

Voin tietysti olla v??r?ss?kin, ehk? sen saakin pois ilman h?ss?kk??, mutta 100% varmuudella en osaa neuvoa kuinka...

 

V?ltt?m?tt? jos haluat kokeilla ottaa pois niin voit avata catalog/account_creation.php ja etti? kohdan miss? se kysyy sit? (echo country) hakusanoilla pit?s l?yty ja sit vaan kommenttia eteen, tai poistat koko sarakkeen (<!-- alkuun ja --> loppuun niin silloin ei j?? tyhj?? tilaa v?liin.

 

VB

Link to comment
Share on other sites

Hyv? ett? toimi :thumbsup:

 

Rekister?itymistietoja voi jonkin verran muistaakseni suoraan hallinnon puolelta ottaa pois p??lt?, osan voi tietysti ottaa suoraan koodistakin pois.

 

Sit? maa kohtaa en suosittelis ottamaan pois, se verkkokauppa kun tuntuu k?ytt?v?n sit? muihinkin asioihin kuin vaan ilmoittamaan asiakkaan maan, kuten joihinkin veron laskemis juttuihin, itse joskus kokeilin mutta t?rm?sin vaan mittaviin ongelmiin :P tietysti voit poistaa muut maa -vaihtoehdot jolloin se Suomi j?? siihen oletus vaihtoehdoks eik? asiakkaan tarvi siihen edes koskea.

 

Voin tietysti olla v??r?ss?kin, ehk? sen saakin pois ilman h?ss?kk??, mutta 100% varmuudella en osaa neuvoa kuinka...

 

V?ltt?m?tt? jos haluat kokeilla ottaa pois niin voit avata catalog/account_creation.php ja etti? kohdan miss? se kysyy sit? (echo country) hakusanoilla pit?s l?yty? ja sit vaan kommenttia eteen, tai poistat koko sarakkeen (<!-- alkuun ja --> loppuun) ennen <tr> ja j?lkeen </tr> niin silloin ei j?? tyhj?? tilaa v?liin.

 

VB

Link to comment
Share on other sites

Hyv? ett? toimi :thumbsup:

 

Rekister?itymistietoja voi jonkin verran muistaakseni suoraan hallinnon puolelta ottaa pois p??lt?, osan voi tietysti ottaa suoraan koodistakin pois.

 

Sit? maa kohtaa en suosittelis ottamaan pois, se verkkokauppa kun tuntuu k?ytt?v?n sit? muihinkin asioihin kuin vaan ilmoittamaan asiakkaan maan, kuten joihinkin veron laskemis juttuihin, itse joskus kokeilin mutta t?rm?sin vaan mittaviin ongelmiin  :P tietysti voit poistaa muut maa -vaihtoehdot jolloin se Suomi j?? siihen oletus vaihtoehdoks eik? asiakkaan tarvi siihen edes koskea.

 

Voin tietysti olla v??r?ss?kin, ehk? sen saakin pois ilman h?ss?kk??, mutta 100% varmuudella en osaa neuvoa kuinka...

 

V?ltt?m?tt? jos haluat kokeilla ottaa pois niin voit avata catalog/account_creation.php ja etti? kohdan miss? se kysyy sit? (echo country) hakusanoilla pit?s l?yty? ja sit vaan kommenttia eteen, tai poistat koko sarakkeen (<!-- alkuun ja --> loppuun) ennen <tr> ja j?lkeen </tr> niin silloin ei j?? tyhj?? tilaa v?liin.

 

VB

 

joo kokeileen en ole oikein perhtynyt tuohn .php:en joten homma on v?h?n hukassa :'(

 

minun mielest? tossa rekist?r?itymis hommassa on v?h?n liian paljon kyselyj? ei tarvisi olla kuin:

sukupuoli

nimi

sukunimi

syntym?aika

s?hk?posti

jakeluosoite

postinumero

paikakunta

no tietysti sitten se maa

puhelin

faxi

ja loput mit? siitt? alasp?in....

 

ja noita t?hdell? eli pakollisia juttuja pit?is voida muutaa mut tosiaan en tied? mist?

 

p-j

Link to comment
Share on other sites

Osan asetuksista saat s??detty? verkkokaupan hallinnon puolelta; configuration->Customer Details,

 

loput mitk? haluat poistaa pit??kin sitten poistaa sielt? koodista suoraan, tarkemmin en osaa sanoa mist? kohdista, itsell? kun ei ole vakiosivua en??n siin? rekister?inti sivulla niin en n?e mit? kaikkia kohtia siell? on vakiona.

 

Mutta esimerkiksi jos sulla n?kyy osavaltio jne kohdat niin neh?n saat sielt? hallinnon puolelta pois p??lt?. Tarkemmin osaan sanoa jos heit?t osoitteen miss? kyseinen sivu on, tai liit?t t?nne viestin mukaan sen sivun l?hdekoodin, ja mitk? osat haluaisit pois sielt?.

 

VB

Link to comment
Share on other sites

Osan asetuksista saat s??detty? verkkokaupan hallinnon puolelta; configuration->Customer Details,

 

loput mitk? haluat poistaa pit??kin sitten poistaa sielt? koodista suoraan, tarkemmin en osaa sanoa mist? kohdista, itsell? kun ei ole vakiosivua en??n siin? rekister?inti sivulla niin en n?e mit? kaikkia kohtia siell? on vakiona.

 

Mutta esimerkiksi jos sulla n?kyy osavaltio jne kohdat niin neh?n saat sielt? hallinnon puolelta pois p??lt?. Tarkemmin osaan sanoa jos heit?t osoitteen miss? kyseinen sivu on, tai liit?t t?nne viestin mukaan sen sivun l?hdekoodin, ja mitk? osat haluaisit pois sielt?.

 

VB

 

jes siel?h?n ne olivat hienoa :thumbsup:

 

no n?ill? ev?ill? p??see pitk?lle

 

Kitos

 

p-j

 

muuten onko sulla kauppapaikka liven? user001?

Link to comment
Share on other sites

Hyv? ett? toimi B)

 

Juu kyll? verkkokauppa on pystyss?, yksityisyritt?j?n? t?ss? toimin ja aika pitk?lti myynti tapahtuu p??asiallisesti webin kautta, tietysti ihan mukavasti menee n?in paikallisestikin.

 

Verkkokaupan osoitteen n?et jos klikkaat tuota mun foorumi nime?ni(user001) mist? n?et mun profiilin tiedot, ja siell? alempana pit?isi l?yty? sitten se osoite.

 

VB

Link to comment
Share on other sites

Hyv? ett? toimi B)

 

Juu kyll? verkkokauppa on pystyss?, yksityisyritt?j?n? t?ss? toimin ja aika pitk?lti myynti tapahtuu p??asiallisesti webin kautta, tietysti ihan mukavasti menee n?in paikallisestikin.

 

Verkkokaupan osoitteen n?et jos klikkaat tuota mun foorumi nime?ni(user001) mist? n?et mun profiilin tiedot, ja siell? alempana pit?isi l?yty? sitten se osoite.

 

VB

 

Olipa hienosti tehty aivan ite muokannut? ainakin nuo rullaavat ifossa ja tarjouksissa :thumbsup:

 

Ja pakettilaskuri oli k?tev? ihmettelin miten sen voi kytke? ostoskoriin ja mist? nuo postushinnat ihmettelin vaan..

Link to comment
Share on other sites

Juu itse olen sivun muokannut siihen pisteeseen miss? se on, kyll?h?n siin? kielt?m?tt? hetki sitten menikin >_<

 

Pakettilaskurihan l?ytyy tuolta moduuleista(contribution) osastolta, ja vaati kyll? aikamoista hienos??t?? ett? sai sen toimimaan niinkuin on tarkoitus. Ja seh?n on kytk?ksiss? kyll? sitten ostoskoriin+muuallekkin(esim hallintoon).

 

Ja postitushinta laskuri hakee hinnat suoraan eri toimitusvaihtoehdoista, miss? on sitten rajoitukset painon mukaan, ett? verkkokauppa tiet?? mit? toimitusvaihtoehtoa se sitten ehdottaa asiakkaalle(esim kirjel?hetys jne). T?m? saatavilla my?s moduulina, kaupanp??lle tulee my?s hiusten harmaantumista + 2h s??t?mist? :thumbsup:

 

Kiit?n positiivisesta kritiikist? :P

 

VB

Link to comment
Share on other sites

Juu itse olen sivun muokannut siihen pisteeseen miss? se on, kyll?h?n siin? kielt?m?tt? hetki sitten menikin  >_<

 

Pakettilaskurihan l?ytyy tuolta moduuleista(contribution) osastolta, ja vaati kyll? aikamoista hienos??t?? ett? sai sen toimimaan niinkuin on tarkoitus. Ja seh?n on kytk?ksiss? kyll? sitten ostoskoriin+muuallekkin(esim hallintoon).

 

Ja postitushinta laskuri hakee hinnat suoraan eri toimitusvaihtoehdoista, miss? on sitten rajoitukset painon mukaan, ett? verkkokauppa tiet?? mit? toimitusvaihtoehtoa se sitten ehdottaa asiakkaalle(esim kirjel?hetys jne). T?m? saatavilla my?s moduulina, kaupanp??lle tulee my?s hiusten harmaantumista + 2h s??t?mist? :thumbsup:

 

Kiit?n positiivisesta kritiikist?  :P

 

VB

 

pit?? etsi? tota pakettilaskuri :D

 

mist?h?n tuo moduuli on saatavilla? voihan olla ett? hiukset l?htev?

 

mmmm p?iv? paranee kun saa palautetta :thumbsup:

 

p-j

Link to comment
Share on other sites

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

×
×
  • Create New...